Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külön szoba! Szerintetek kell?

Külön szoba! Szerintetek kell?

Figyelt kérdés
Szerintetek kell a gyerekeknek külön szoba? Ha igen, akkor mit gondoltok hány éves korig jó ha együtt laknak, mikortól legyen saját?

2012. júl. 12. 19:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Mikor olyan 10-13 éves voltam,2 báttyámmal voltam egy szobában,akkor ők voltak 25-28 évesek(15 év volt közöttünk,másikkal 14.Mégis nagyon jól elvoltunk,mivel nem sokat voltak otthon :D De mikor otthon aludtak,akkor az én ágyam az ő ágyuk között volt :) Olyan biztonságot éreztem akkor.De jobb,ha van külön szoba,sőt,kell a külön szoba.
2012. júl. 12. 21:07
 12/15 A kérdező kommentje:

Csak azért nem értem, mert elég kellemetlen lehet a relative felnőtt gyerekeknek, hogy nem tudnak barátnőt pl jóérzéssel hazavinni. Mindezek mellett egy kislány gyakorlatilag két felnőtt testvérével lakik együtt, ami oké testvérek, de még is fura. A szoba egyik harmadában rózsaszín poszterek és rajzok, barbiek, a másikban black metalos jelképek, zenekarok poszterei, a harmadik harmadban techno cuccok, ilyen poszterek, dj felszerelés stb.

Lehet csak azért fura ez nekem, mert mi 11 illetve 13 évesek voltunk a testvéremmel, amikor "szétköltöztünk", de ma, így huszon évesen el sem tudom képzelni milyen lenne vele közös szobában élni. Ha még lány lenne akkor talán.

2012. júl. 12. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
19 éves koromig laktam együtt tesómmal egy szobában, és UTÁLTAM! csak nem volt lehetőség a külön szobára.
2012. júl. 12. 21:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Amint a bátyám kamaszodott, különkerültünk a nővéremmel, hiszen kellett neki is, nekünk is a külön élettér.

8 voltam, a bátyám 14, mikor elkészült (egy nagy szobát kettészedtek). A nővérem elköltözött az egyetem miatt, addigra a húgom bekerült hozzánk. Szóval volt egy fiú és egy lányszoba.

Addig volt külön sarkom, de egy négyévest nem nagyon érdekelte, hogy mi az övé és az enyém. Egy élmény éjjelente a négypontos legóra lépni!

19 évesen elköltöztem, azóta nem akarjuk kinyírni egymást.

Sőt! Piszok jó keresztanya lett belőle! A lányom pedig bosszút áll értem (ugyanannyi a korkülömbség!)

2012. júl. 13. 07:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Vicces,hogy mindenki azzal jön,azért kell tesó,mert akkor toleránsabb ,együttműködőbb lesz a gyerek, közben meg,ahogy olvasom a legtöbben bőszen rühellik a tesójukat.

Reméljük azért a kollégiumban nem öltitek le a szobatársaitokat

2018. márc. 20. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!