Külön szoba! Szerintetek kell?
Csak azért nem értem, mert elég kellemetlen lehet a relative felnőtt gyerekeknek, hogy nem tudnak barátnőt pl jóérzéssel hazavinni. Mindezek mellett egy kislány gyakorlatilag két felnőtt testvérével lakik együtt, ami oké testvérek, de még is fura. A szoba egyik harmadában rózsaszín poszterek és rajzok, barbiek, a másikban black metalos jelképek, zenekarok poszterei, a harmadik harmadban techno cuccok, ilyen poszterek, dj felszerelés stb.
Lehet csak azért fura ez nekem, mert mi 11 illetve 13 évesek voltunk a testvéremmel, amikor "szétköltöztünk", de ma, így huszon évesen el sem tudom képzelni milyen lenne vele közös szobában élni. Ha még lány lenne akkor talán.
Amint a bátyám kamaszodott, különkerültünk a nővéremmel, hiszen kellett neki is, nekünk is a külön élettér.
8 voltam, a bátyám 14, mikor elkészült (egy nagy szobát kettészedtek). A nővérem elköltözött az egyetem miatt, addigra a húgom bekerült hozzánk. Szóval volt egy fiú és egy lányszoba.
Addig volt külön sarkom, de egy négyévest nem nagyon érdekelte, hogy mi az övé és az enyém. Egy élmény éjjelente a négypontos legóra lépni!
19 évesen elköltöztem, azóta nem akarjuk kinyírni egymást.
Sőt! Piszok jó keresztanya lett belőle! A lányom pedig bosszút áll értem (ugyanannyi a korkülömbség!)
Vicces,hogy mindenki azzal jön,azért kell tesó,mert akkor toleránsabb ,együttműködőbb lesz a gyerek, közben meg,ahogy olvasom a legtöbben bőszen rühellik a tesójukat.
Reméljük azért a kollégiumban nem öltitek le a szobatársaitokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!