Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feladnátok az eddigi életeteke...

Feladnátok az eddigi életeteket ezért?

Figyelt kérdés
Biztos munkahelyen dolgozom ahol ha nem is sok de nem minimálbérre bejelentett fizetésem van. Párom külföldön dolgozik. Feladnátok e az itteni életeteket, hogy együtt legyetek a párotokkal (akit nem mellesleg nagyon szerettek és hiányzik) úgy, hogy nem biztos hogy kint bejön a munka? Vagy ti mit tennétek meg ezért, hogy a párotokkal közös életet élhessetek végre?
2012. júl. 12. 16:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia! Már a fizetés miatt is megérné, nem mellesleg a párod miatt.

Barátommal Hollandiába készülünk, én ápolónő vagyok, 400 ezer forintnak megfelelő eurót kapnék, a párom meg informatikusként egy-másfél milliót kezdő fizuként!

Vágj bele, 1 év múlva haza se akarsz majd jönni, hidd el!

A nyelvhasználatra meg rá leszel kényszerülve, menni fog!

:)

28/n

2012. júl. 12. 17:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha szeretem és olyan szintű a kapcsolat, hogy megérje érte másik országba költözni, akkor igen.

Az egyébként teljesen normális, hogy félsz az ismeretlentől. A legtöbb ember így van ezzel.

2012. júl. 12. 17:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Én megtettem ,megvolt itthon mindenem,munka -lakás -barátok!

a barátom erősködött,hogy nem tud nélkülem élni,menjek ki hozzá,szerez nekem munkát és külön költözünk anyjától!

én meg feladtam mindent a semmiért!!!

lassan itt vagyok egy éve,se munka ,se másik lakás!addig sem jutottunk el,hogy bejelentkezem ide és akkor tudok jelentkezni munkaközvetitökbe! mindent csak halogat!

az unalom meg esz,egész nap a lakásba!

pont ezért a 3 éves kapcsolatomnak annyi,jövöhéten költözök haza!

25/nő

2012. júl. 12. 17:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen.:)
2012. júl. 12. 19:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2012. júl. 13. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!