Csak szerintem van gond a párom tesójával? Totál elment az esze.
Együtt lakunk a párom anyukájával és öccsével!
19 éves a fiú és egyszerüen nem normális!
csak sorolok pár példát :
-késeket rejteget mindenhova,ma is találtam egyet,miután majdnem beleültem!!!
-hetekig nem fürdik,fogat sem most
-napokig nem alszik,eszik
-de van olyan is,hogy órákig csak egy mozdulatot végez (pl karemelgetés,mintha mutatna valamerreÖ
-magában beszél
.agressziv
-ma is az utcán szédelgett,egy rövidnadrágba,papucs ,poló nélkül
-enni ,inni nem tud rendesen,de még a wc-t sem tudja lehúzni maga után
-iskolába nem jár,be se fejezte az iskolát,,nem dolgozik,mindenhol csak koszt és mocskot hagy maga után
És ezek után nem érti Anyósom,aki egy tündéri asszony,hogy miről beszélek,mikor orvost vagy épp a pszichiátriát emlegetem!
mindig várja,h megjavuljon és mindig bevédi ,mikor mi lépni akarunk a hülyeségeivel szemben!
az a baj,h már a mi kapcsolatunkat is felörli,mert minden nap van valami amivel fel idegesit minket!
számtalanszor megpróbáltam már beszélni velük,de mintha meg se hallanák!söt tudomást se vesznek a problémáról!
Ma úgy döntöttem elköltözöm,nem óhajtom tönkre tenni az életemet egy ilyen miatt!
Akkor itt megosztom,aztán akit érdekel az elolvassa :)
Szóval az elmúlt 1 hétben már nem is beszélt velünk,kinnt aludt a garázsban,nem is evett!
aztán szombaton jött a telefon a szociális munkástól,hogy már többen is bejelentették,hogy bóklászik az utakon és mivel itt gyerekek is laknak ezért már paráznak kiengedni a gyerekeiket!
na és a szoc.munkás mondta,hogy nincs mese,intézett neki helyet egy erre alkalmas kórházban!vasárnap este én láttam utoljára este 9körül,másnap reggel a párom haverja látta,amint a közeli buszmegállónál alszik a füben,aztán eltünt!senki nem találta,pedig hétfön vitték volna,de Anyuka elmondta neki,hogy mennie kell és a gyerek meg meglépett!
akkor hétfön mentek a rendőrségre bejelenteni az eltünését,mindenki kereste,éjfélkor még jártuk az utcákat!
ma meg már én mondtam,hogy azért van a rendörség,hogy megkeresse én nem megyek ki a 35 fokba keresgélni!
na aztán Anyuka elment délután egy körre még kocsival,hátha megtalálja...és lám meglett az elveszett bárány!
már alig állt a lábán a gyerek,mivel már napok óta nem evett és ivott!akkor Anyuka haza hozta kocsival,de innen meg akart lépni,Anyuka hivta a rendörséget és 5 perc alatt vissza is hozták!
akkor jött az orvos ,meg a szoc.munkás és elvitték egy zárt intézetbe,most 1 hétig nem is lehet még hivni sem,mert ki kell pihennie ezt a dolgot "szegény" gyereknek!
szóval itt tartunk most,és ezt mindenki végignézte,egyszóval szégyent hozott mindenkire ez a gyerek!
amikor elvitték még volt annyi ereje,hogy arról panaszkodjon,hogy mi milyen rosszak vagyunk vele és,hogy ő ebbe a házba biztos nem jön vissza!
de ez a dolog nem változtatta meg a döntésemet,2 hétre hazamegyek,hogy eldöntsem igazán szükségem van e egy ilyen családra,akiket a párommal együtt kapnék!
ha esetleg valakinék van kérdése,jöhet nyugodtan!!!
persze megirom!
nem estem át a ló túloldalára,csak már a könyökömön jött ki a gyerek és a vele kapcsolatos kinok bajok sokasága!
persze én is örülök,hogy végre orvoshoz került,de én cseppet sem vagyok olyan bizakodó ,mint az anyja!
szerinte csak 1-2 hónapot lesz bennt,de szerintem többet!
most 1hétig nem is lehet látogatni,se telefonálni!
elkezdik a gyógyszeres kezelést,aztán majd kiderül,hogy mi a baja!
az a baj,hogy mióta ismerem csak rosszat tett nekünk és minden hülyeségével engem hibáztatott! volt rá példa ,hogy agresszivan lépett fel velem szemben,amikor kérdöre vontam,hogy miért köpte a torkában lévő váladékot a padlóra,amibe én beleléptem!
szóval aki úgy gondolja,hogy én estem át a ló túloldalára,akkor csak ajánlani tudom neki ezt a gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!