Csak szerintem van gond a párom tesójával? Totál elment az esze.
Együtt lakunk a párom anyukájával és öccsével!
19 éves a fiú és egyszerüen nem normális!
csak sorolok pár példát :
-késeket rejteget mindenhova,ma is találtam egyet,miután majdnem beleültem!!!
-hetekig nem fürdik,fogat sem most
-napokig nem alszik,eszik
-de van olyan is,hogy órákig csak egy mozdulatot végez (pl karemelgetés,mintha mutatna valamerreÖ
-magában beszél
.agressziv
-ma is az utcán szédelgett,egy rövidnadrágba,papucs ,poló nélkül
-enni ,inni nem tud rendesen,de még a wc-t sem tudja lehúzni maga után
-iskolába nem jár,be se fejezte az iskolát,,nem dolgozik,mindenhol csak koszt és mocskot hagy maga után
És ezek után nem érti Anyósom,aki egy tündéri asszony,hogy miről beszélek,mikor orvost vagy épp a pszichiátriát emlegetem!
mindig várja,h megjavuljon és mindig bevédi ,mikor mi lépni akarunk a hülyeségeivel szemben!
az a baj,h már a mi kapcsolatunkat is felörli,mert minden nap van valami amivel fel idegesit minket!
számtalanszor megpróbáltam már beszélni velük,de mintha meg se hallanák!söt tudomást se vesznek a problémáról!
Ma úgy döntöttem elköltözöm,nem óhajtom tönkre tenni az életemet egy ilyen miatt!
hát szerintem biztos,h nem drogozik,mivel szinte ki sem mozdul a házból,ez valami elmezavar drogok nélkül!
tudom én is,hogy hogyan müködnek a drogok,de nem láttam még drogost ,aki egy hétig feküdt az ágyába és magába beszélt! ezt már többször produkálta a pasim öccse,szóval szerintem 100%,hogy nem drogozik
na remek...jó kis kilátások...
de tényleg ki kell szakadnom innen,ez már az én idegeimet is felörli!
Anyós szerint féltékeny amiért mi együtt vagyunk a bátyjával,de ez a gondolat,már alapból nem normális!
Az volt a lényeg, hogy az anyuka nem vitte orvoshoz, szinte bezárta, mert bolond. Megmérgezte as csaj a kutyánkat, mert szerinte szét akarta tépni őt. Ránk is folyton kiabált, ha a kerítés azon részén voltunk, hogy Miért figyeljük őt?
Aztán a tumor elért valami ideget, és a csaj fejjel ment a falnak fájdalmában.
Szerintem az emberkínzást is hozzá lehet tenni anyuka bűnlajstromához, plusz a személyi szabadság megsértését, ja meg kiskorú veszélyeztetését, mert a lány ön és közveszélyes volt, a környék meg dugig gyerekekkel.
Szegény, miután kijutott a kórházból, átjött és bocsánatot kért. A legtöbb dologra emlékezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!