Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok párom viselkedés...

Mit gondoltok párom viselkedéséről? Változni fog, vagy csak rosszabb lesz?

Figyelt kérdés

Párom társaságban nagyon csendes, szinte semmit nem beszél. Olyan mintha folyton zavarba lenne, inkább háttérbe húzódik. Egy fél éve vettem észre, hogy rákapott a facebookozásra. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy vadidegen nők lesznek az ismerősei az ország különböző pontjából...(valószínű nem ismerheti őket). Eleinte nem foglalkoztam vele különösebben, engem nem kifejezetten érdekel ez a facebook mánia. (Megjegyzem ő 30 éves, én 24)

Aztán feltűnt, hogy mindenféle nőcske írogat az adatlapjára, nos ezt már nem hagyhattam szó nélkül. Kérdőre vontam, hogy mi ez?! Annyit reagált rá, hogy "sok rajongóm van" és szerinte nincs abba semmi kivetnivaló, ha ismerősöket gyűjt..úgy, hogy nem is ismeri az illetőt.

Az egyik ilyen "rajongó", olyat írt párom üzenőfalára amire már kénytelen voltam reagálni. Az említett nő nagy kegyesen bemásoltam nekem párommal való chat beszélgetését..amin teljesen kihűltem. Még nekem sem mondott olyanokat, még engem sem becézett úgy, még csak a megismerkedésünk ideje alatt sem, mint azt az idegen nőt. Mindenféle bókokkal elhalmozta, ilyen gyönyörűnek-olyan gyönyörűnek titulálta, holott az említett nőre még erős jóindulattal sem lehetett volna azt mondani, hogy szép.

Ezen teljesen kikészültem nem értettem párom miért csinálja ezt. Azt mondta csak szórakozik, és hogy legalább ezeknek a ronda lányoknak ő egy tökéletes félisten. És rajonganak érte.

Eleve nem értem, hogy egy 30 éves férfinak miért van ilyesmire szüksége azt meg pláne nem értem, hogy azzal miért nem foglalkozik, hogy ezzel a kis szórakozásával engem aláz meg.

Majdnem ráment a kapcsolatunk, nagyon kiábrándultam belőle, de végül is kibékültünk. Azt azonban nem mondhatnám, hogy megbízok benne. Szinte csak azért nézek fel facebookra, hogy páromat "ellenőrizzem" és már görcsbe rándul a gyomrom, ha meglátom hogy új nő ismerőse van.

Azóta olyan tendencia figyelhető meg, hogy vagy egyáltalán nem facebookozik, vagy állandóan ott ül. Nem értem miért jó ez neki!? Legutoljára azt mondta nekem, hogy ha bárhova megyünk együtt, őt senki nem veszi észre, mindenki csak velem foglalkozik, hogy milyen jól nézek ki, milyen szép vagyok stb. Ő is ad magára, ő is rendszeresen sportol és szerintem nagyon is jól néz ki. De úgy látszik ez neki kevés!? Én szoktam neki mondogatni, ő ellenben soha nem mondja nekem..mindig azt mondja úgyis tudom és mondják helyette mások.

Már arra is gondoltam, ő ebből a "netes világból" szerzi az önbizalmát, abból hogy sok kritikán aluli nőcske írogat neki! Szerintetek lehetséges?!

(1 közös kép nincs fent nála rólunk, nem rakja ki hogy kapcsolatban van)

Úgy érzem többet várok a páromtól annál, hogy ilyen jelentéktelen dolgokkal keljen foglalkoznom, dühös is vagyok rá, csalódott is és egyre inkább kiábrándult.

Szerintetek ezt elnövi? Vagy ez már csak rosszabb lesz? Hogy önigazolást nyerjen azzal kapcsolatban, hogy jó pasi eljuthatunk odáig, hogy képes lenne megcsalni is!?

Tele vagyok kételyekkel és nem tudom, hogyan tovább!

Mit gondoltok erről?

2012. júl. 11. 14:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg domináns személyiség vagy, a párod meg nem és így billent a mérleg is idővel.

A férjemmel hasonló a felállás, egyrészt elvárja, hogy én irányítsak (áttolja a döntési helyzeteket nekem, szinte mindenben tőlem várja a döntést), egyúttal férfinek is szeretné érezni magát.

Nemrég a strandon tettem egy megjegyzést, hogy felszedett kb 10 kg-ot és látszik rajta (abbahagyta a sportot). Napokkal később bukott ki, hogy ő végigagyalta azt a pár napot és gondolkodott rajta, hogy keres olyan nőt, aki férfinak tekinti.

Oké, ezt dühében mondta, de a lényeg ugyanaz: azt érezte, hogy biztos kevésbé tetszik már és ezzel akaratlanul beledöftem egy kést az egojába.

Próbálj ki egy dolgot: egy hétig viselkedj úgy vele, mintha ő lenne a világ alfahímje. Bókolj neki, dicsérd meg NYILVÁNOSAN, kérd ki a véleményét dolgokban.

Ha ez nem hoz változást, akkor viszont veszett fejsze nyele.

2012. júl. 11. 16:36
 12/15 anonim ***** válasza:

15:53 vagyok

Ne okold magad, lehet, hogy nem a te hibád. Előfordulhat, hogy nem vagytok egymáshoz valók, ez nem jelenti azt, hogy a te személyiségeddel bármi gond lenne. Lehet, hogy valaki máséhoz tökéletesen fog illeni.

Meglehetősen gyakori, amikor valaki kívülről nagyon magabiztosnak látszik és valóban lehengerli a magabiztosságával az embereket, de sokszor ez csak egyfajta álarc, belül pedig bizonytalanok magukban.

(Ha a magabiztos férfiakat szereted, akkor a kiegyensúlyozott személyiséget keresd, ne feltétlenül azt, aki látványosan magabiztos.)

"Az rám rendkívül önbizalom romboló hatással volt." Szerintem emiatt nem érdemes rosszul érezned magad, azokat a nőket csak kihasználja. Valószínűleg nem is nők a szemében inkább csak eszközök a célja eléréséhez (tehát téged még szerethet most is).

"És lassan az is kiderül, hogy nem én, nem vagyok neki elég jó, hanem pont hogy neki nincs önbizalma?!?" Pontosan ez a helyzet, és ez is volt régen is.

Nyilván azért választott átlagos vagy csúnyácska hölgyeket, mert a szépekhez most nem lenne elég bátorsága, illetve mivel a csúnyákkal senki nem foglalkozik, így most ők is el vannak varázsolva, amiért egy (leírásod alapján jól kinéző) pasi foglalkozik velük. Ráadásul ezeknek a nőknek valószínűleg nincs más férfi az életében, sőt talán alkalmuk sem gyakran van rá, hogy szeretetet adjanak, így a párodnak ez a legmegfelelőbb szituáció.

Azért érdemes megjegyezni, hogy senki kedvévért nem érdemes túl nagy változásokra rávenned magad, ha nem kellesz neki úgy, ahogy vagy akkor keress mást. Az nem normális kapcsolat, ahol az egyik fél folyamatosan meg kell feleljen a másiknak. Az ilyenből ki kell lépni. Ilyen esetekben pedig fel se merüljön benned, hogy nem vagy neki elég jó, neki elsősorban önmagával van problémája.

De úgy tűnik valóban célravezetőbb lenne szakítani. Akkor találkozna a barátnőivel és idővel újra magabiztosnak érezné magát, és a te önértékelésed is helyreállna, ha kicsit egyedül lennél.

2012. júl. 11. 16:44
 13/15 anonim ***** válasza:

#07-11 16:36

Bókolni egy alfahímnek?

A szóban forgó esetről: igaza volt egyik előzőnek, valószínűleg álomvilágba menekül. Ami 30 évesen igencsak gáz.

2012. júl. 31. 22:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Bókolni egy alfahímnek?

Vagy csak annak látszik.

2012. aug. 1. 08:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Neki közönség,és rajongótàbor kell.Nem állapodott meg a kapcsolatotokban.Az a tipus,amit Õ Képvisel nyughatatlan,és talán

évtizedeknek kell eltelnie,hogy másra is gondoljon,ne csak a vadászatra.Ha,szeretnél egy biztonságos kapcsolatot,ne vele tervezd,

de ne is egy tornából felmentett könynvelõvel.A két tipus között

számtalan igazi férfi van aki önmagadért szeret,és tisztel.

2014. máj. 28. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!