Szerintetek nem ciki 20 évesen elmenni nagyszülőkhöz falura nyaralni?
Nevezd rokonlátogatásnak, és mindjárt nem "ciki". Én havonta járok, port törlök, főzök nekik, ganajozok. Csak nekik ne kelljen. A nagyimnak lumbágója van, ha rossz az idő, akkor fel sem bír kelni, a papám pedig a harmadik szívrohama óta műszíves.
Ott próbálok segíteni ahol tudok.
Ember! én a fél karomat odaadnám, ha mégegyszer elmehetnék a nagyszüleimhez egy hétre. de nekem még egy nap is sokat jelentene.
menjél, csomagolj, legyél velük minél többet. én 20 évesen vesztettem el őket, egész életemben hiányozni fognak, és nem múlik el olyan nap, hogy ne gondolnék rájuk.
beszélgess velük a fiatalkorukról, kérd, h meséljék el hogyan ismerték meg egymást, milyen volt az esküvőjük.
Véletlenül sem ciki!Menj és érezd jól magad!
Valaki írta,hogy homokvárat építeni ciki,hát kérem szépen 22 vagyok és igen,van hogy az édesapámmal nekiállunk az "építésének".Semmi ciki nincs ilyesmikben,egyszer élünk,a lényeg,hogy jól érezzük magunkat és legfőképpen azokkal,akiket szeretünk,nem? :)
Ma pont eszembe jutottál. :) Vonatoztam hazafelé, amikor leszállt egy csaj (huszon éves lehetett ő is) hatalmas bőrönddel, egy idős férfi és nő (gondolom nagyszülők) várták hatalmas vigyorral az állomáson, nagy puszik. A mami otthonkában, a papin is látszott, hogy éppen csak felkapott valami lábbelit az otthoni szereléshez. Beültek egy piros Ladába és usgyi. Annyira szívet melengető és egyben tépő érzés is volt. Bevallom nagyon irigyeltem, hogy a nagyszülei még ilyen jól vannak, ahogy azért is irigyeltem, ami vár rá az elkövetkezendő napokban. Valljuk be akármennyit is segít egy unoka a ház körül vagy a kertben, akkor is elkényeztetik a nagyszülők és lesik minden kívánságát a "kicsi" unokájuknak. :)
Én már csak otthonban látogathatom meg a nagyimat. Nagyon régen volt már, hogy együtt kitudtak elém jönni az állomásra, ez mostmár elképzelhetetlen. Nagypapám már nem él, mamám otthonban, 50 métert ha tud egyhuzamban sétálni... :( Élvezd amíg csak lehet, később visszasírod majd hidd el! :(
25-ös. nem kell kiforgatni a szavaimat, nem azt írtam hogy CIKI a homokvárépítés, hanem hogy GYEREKES--> ez azt jelenti ha nem értenéd, hogy többnyire 14 év alatti egyének szoktak nekiállni. az hogy kivételek vagytok, egy dolog, de nem az a jellemző hogy éltes, 60 éves gyárigazgatók pl. golfozás helyett homokvárépítést csinálnának közösen :D
a ciki jelentése--> kínos, kellemetlen. ha valakinek kínos, kellemetlen vállalni a homokvárépítést, szíve lelke rajta. de én nem ezt írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!