Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem ciki 20...

Szerintetek nem ciki 20 évesen elmenni nagyszülőkhöz falura nyaralni?

Figyelt kérdés
Elég messze laknak, sajnos évente csak néhány alkalommal találkozunk. Eddig minden nyáron náluk töltöttem 1-2 hetet, mindig hívnak, meg örülnek nekem, csak nem tudom, 20 vagyok, anyukám nincs igazán oda érte, hogy elmenjek egy hétre. Szerinte ez gyerekes...
2012. júl. 10. 22:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

nem ciki.. én tuti mennék!

19L

2012. júl. 10. 23:30
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem, hogy miért baj az, ha valami "gyerekes". Gyereknek volt a legjobb lenni.

Amúgy menjél, nagyszülőknél több szeretet úgyse sok mindenki tud adni.

2012. júl. 10. 23:41
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
24 éves vagyok és minden évben megyek.
2012. júl. 10. 23:53
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki menj nyugodtan ha jól érzed magad.:)
2012. júl. 11. 00:18
 15/31 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már ciki, ha szeretsz ott lenni?! Csomagolás, indulás :)
2012. júl. 11. 00:24
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit elfancsalodtam, ahogy ezt a kérdést olvastam. Én nem régen veszítettem el a nagypapámat, a nagymamám pedig most költözött el a hatalmas portáról, ahol minden nyáron megfordultam egy hosszú hétvégére. Tudod, az idő múlik, ők pedig nem lesznek fiatalabbak. Addig legyél velük és addig nyaralj náluk, amíg lehet. Én már nem vagyok olyan helyzetben, hogy a távoli nagyszüleimet csak így meglátogathassam. Nagypapám már nem él, a nagymamám testileg és szellemileg is folyamatosan épül le, otthonban él. A fél karomat odaadnám azért, hogy csak mégegyszer átélhessek egy olyan nyarat, amikor még mindketten ott voltak. Kijártunk a kertbe kapálni, gyümölcsöt legelni. Már sosem iszok agyon cukrozott mama féle zöld teát, nem érzem a frissen sült kalács illatát, amit nem is szerettem, de ma már abból is megennék egy tepsivel, ha csak egy hetet kapnék arra, hogy visszacsinálhassunk bármit.

Én azt mondom hogy menj, segíts nekik amennyit csak tudsz és használj ki minden együtt töltött időt, amíg csak lehet! 22/L

2012. júl. 11. 01:32
 17/31 anonim ***** válasza:
90%

nem ciki, én most voltam egy hetet

a homokvárépítés lehet hogy gyerekes ebben a korban de a családtagjainkkal való törődés, látogatásuk egy életkorban sem az!

21/L

2012. júl. 11. 02:03
 18/31 anonim ***** válasza:
A mai világban ha nem költesz több százezer forintot nyaralásra az már cikinek számít
2012. júl. 11. 02:33
 19/31 anonim ***** válasza:
Én külföldön élek és majdnem 2 éve nem voltam otthon, rettentően hiányzik a családom, én nem, hogy nem tartanám cikinek, de egyenesen örülnék, ha a családom bármelyik tagjával tölthetnék akár egy napot. Használd ki az alkalmat.
2012. júl. 11. 07:49
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki.

Az én nagyszüleim is falun laknak, kb. 1 óra buszozásnyira, szóval nem olyan messze. Imádok ott lenni. :) Minden héten átmegyek egy napra, 2-3 hetente ott is töltök 1-2 éjszakát.

Szeretem, amikor mamám reggel 8kor már azon aggódik, hogy "jajj, nem lesz ebédünk", vagy, hogy papám mindig "morog" a szomszéd néni miatt. Jó érzéssel tölt el, amikor vadidegenek köszönnek az utcán, és amikor az összes utcabeli beköszön az udvarra, vagy amikor a szomszéd Panni néni (nagyon sokat voltam nála gyerekként) megkérdezni, hogy vagyok. Imádom a kacsákat, a kiscsibéket simogatni, frissen szedni a málnát, szilvát, barackot, répát és a többit, hajnalban kapálni menni, szőlőt kötözni, az árokban játszani unokaöcsémmel, homokozni, régi történeteket hallgatni és a nagy meleg elől a hűvös előszobába húzódni, ahol vár a frissen készült kalács vagy sütemény.

Én semmi pénzért nem adnám a heti 1-2 ott töltött napomat.

Menj nyugodtan, vigyél fényképezőt, és a lehető legjobban élvezd ki azt az 1-2 hetet.

20/l

2012. júl. 11. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!