Meg fog változni a helyzet? Tényleg igaz, h az idő megold mindent?
Figyelt kérdés
A barátom szülei eddig családtagként szerettek. Most megváltozott ez az egész. Nem mehetek hozzájuk. A barátom külön költözik, a szülei nem akarják, hogy menjek vele. Eddig minden nap együtt voltunk, szinte együtt éltünk, most ritkán tudunk talàlkozni.2012. júl. 10. 20:11
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Megpróbálok kicsit megnyugodni.
2012. júl. 10. 21:02
12/15 anonim válasza:
Ha olyasmi történt, ami egy középkorú házaspárból azt váltotta ki, hogy a fiuk addig kifejezetten szeretett barátnőjét már nem kedvelik, sőt a fiuknak mondják, hogy ellenzik a kapcsolatot, akkor ezt az idő nem fogja egyhamar megoldani. Ha javítani szeretnéd a kapcsolatot, azért aktívan kell tenned. Miután nem írtál konkrétumokat, én sem tudok neked olyat tanácsolni, hogy mi a pontos teendő. A bizalom visszaszerzése nehéz dolog.
13/15 anonim válasza:
Mit csináltál? Névtelen ez a fórum, elárulhatod. Ha tudjuk, hogy mi történt, jobban tudunk tanácsot adni.
Ha pl az én fiam barátnője lennél és mondjuk megcsaltad volna, én sem állnék szóba veled egy darabig, bár elbeszélgetnék a fiammal is, hogy miért történhetett, mit hibázott ő (persze, ha akar beszélgetni).
14/15 A kérdező kommentje:
Értem. De az egy dolog, h nem állnak velem szóba, de attól még elnézhetnék, hogy pl 2 hétben egyszer elmegyek a fiához. A barátom nem akarja h elmenjek. Pedig szerintem nem ez a legjobb döntés, engem még meg sem hallgattak a szülei.
2012. júl. 14. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!