Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti meg tudnátok bocsájtani?...

Ti meg tudnátok bocsájtani? Hogyan tudnám kevésbé szeretni?

Figyelt kérdés
Van 3 Gyermekem, 2 közös a Párommal. A két közös nagyon apás. Én imádom a páromat és tudom, hogy el kellene válnunk, de sajnos nem tudok Tőle elszakadni. Szóval a problémánk oka a nagy Fiam, Akivel Párom sajnos sehogy sem tud kijönni. Fiam is rossz, szófogadatlan. De Párom sajnos már levesbe dugta a fejét, megütötte a fejét, stb...
2012. júl. 10. 15:11
1 2 3 4 5
 41/41 Judy1991 válasza:

Fú végig olvastam a komenteket és csak ámulok tátott szájjal.... először is a fiad 12 éves most kezd serdülni és a legelevenebb meg szinte mindenért lázadós korszakát élni, főleg hogy fiú mert azokkal sokkal nehezebb mint a lányokkal. de ez utóbbi most mellékes.

Másodszor a férjed olyan mint 1 nagy gyerek de komolyan... Felnőtt és mellesleg apa akinek példamutatónak kéne tudni lennie. Én úgy gondolom, hogy neki kellene nagyobb türelemmel rendelkeznie. Nem az a megoldás hogy egyből aprítom azt a csóri gyereket mint a répát.. az meg hogy levesbe nyomja a fejét?.... legközelebb mi lesz ráborítja az egész asztalt vagy mi?-.- .... én se voltam valami jó gyerek de azért ennyire nem durvultak el itthon a dolgok... Jó tudom más az én helyzetem de hát akkor is. Ha már végképp nem bírja akkor menjen sétálni 1 kicsit míg kitisztul a feje vagy csináljon bármit ami 1 kicsit is lenyugtatja.

harmadszor a közös programok nagyon jók és akár még segíthetnek is. Ott jól érzi magát:) megkéne próbálni minél többet szervezni és amiben leginkább az örömét leli. Esetleg valami olyat keresni amit közösen szeretnek vagy éppen élveznek a pároddal:) pl ha él hal mindkettő a fociért vagy a horgászatért akkor már is megvan az elinduló pont. Szerintem 1 próbát mindenképpen megér hátha ettől szépen folyamatosan megenyhül a gyerek és barátságosabb meg feszültségmentesebb lesz a kapcsolatuk.

De viszont ha a párod továbbra is idézőjelben ilyen vadállat lesz akkor viszont ki kell adni az útját mert nagyon elfajulhatnak a dolgok és azt gondolom te sem szeretnéd:S

Ha meg ki akarsz belőle szeretni az nem lehetetlen. Nekem egyik páromról kiderült hogy 1 vadállat meg nagyon megváltozott és ezek után szép lassan kezdtem belőle kiábrándulni és már nem hatottak meg a bocsánatkérései meg a nagy boci szemeivel való nézés.. Nagy levegőt vettem adtam magamnak pár nap gondolkozási időt és szép lassan kiadtam az útját... Hosszú távon nem lehet szeretni 1 ilyen embert én úgy gondolom:/

Hát nekem egyenlőre ennyi jutott az eszembe de ha még lenne valami akkor max majd kiegészítem.

2012. aug. 2. 00:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!