Ti meg tudnátok bocsájtani? Hogyan tudnám kevésbé szeretni?
Nem tudom, mi lehet a megoldás. Én a szakembert javasolnám.
Amúgy én ugyanilyen helyzetben voltam gyerekként, apámhoz menekültem aki feljelentette mostohámat... elég csúnya ügy volt.
A saját gyerekeit is veri? Téged is? Ha igen, nem tudom, hogy tudod egy kicsit is szeretni. Ha nem, akkor pedig a fiadat nem szereti, márpedig alap, hogy neki téged a gyerekeddel együtt kell elfogadnia. Ha ez nem megy, akkor lapát.
Itt a párodnak is akarni kéne a megoldást, nem csak neked. Neked pedig jobban a sarkadra kéne állnod.
Nem szeretnélek megbántani, de hogy lehet egy gyerekverőt szeretni??
Tisztességes, fejlett országokban a gyermekbántalmazás bűncselekmény.
Minden felnőtt embernek kötelessége megtanulni féken tartani az indulatait, és agresszió nélkül kommunikálni. Ez emeli ki az emberi fajt az állatvilágból. Nem a gyereket kell pszichológushoz küldeni, hanem a férjet, hogy megtanuljon ember módra viselkedni. A gyerek nem tehet róla, hogy gyengébb, és nem tudja megvédeni magát. Mit tanulnak a gyerekek az ilyen "embertől"?
Szerintem válj el, és mentsd meg a két másik gyerekedet is a gyerekverőtől. Meg persze magadat is, mert az agresszív ember nem áll meg a gyerekeknél, mindenkit üt, aki nem engedelmeskedik neki és gyengébb nála... bár szerintem a gyerekverés nagyobb bűn mint a nőverés, mert a gyereknek esélye sincs elmenekülnie. Hogy ne szeresd annyira? A helyzetet már jól látod, hogy válnod kell. Gondolj mindig arra, hogy ez egy olyan ember, aki visszaél az erőfölényével. És az ilyen ember gyáva és jellemtelen. Gyáva és jellemtelen embert pedig nem érdemes szeretni.
12 éves gyermekemmel tartja a kapcsolatot az édesapja.
A saját gyermekeit és engem nem ver.
A gyermekbántalmazás nálunk is bűncselekmény.
Váljak el? De ezzel megcsonkítom a másik két Lányomat is.
Te komolyan olyan emberrel élsz, aki a saját gyerekedet nem szereti, és bántja?
Mellesleg nem csoda, hogy a fiad így viselkedik, ő sem hülye, tudja, hogy a párod utálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!