Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Az anyám elolvasta a...

SOS! Az anyám elolvasta a naplómat!? (lent)

Figyelt kérdés

Nem volt benne igazábol semmi kemény ,de pl az anyám eddig ugy tudta h nem beszélek "csúnyán".. Ami igaz , egyetlen csúnya szó volt az elején , azt nm mondta h elolvasta de megemiltette h milyen csúnyán beszélek .. A mondat: qurva meleg van.. Az anyám : csunyán beszélsz pl h qrva meleg van.. Na mit csináljak??? Segitség !

Hagytam benne üzeneteket neg egy hosszu irást , amit igy "magamnak" írtam d persze neki szánom ,nem lakatos naplom van , uj helyre költöztettem nem tom h megtalálja -e.. :( Mit csináljak?

2012. júl. 8. 23:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Írd angolul/németül/amilyen nyelven beszélsz.

Vagy találj ki titkosírást.

2012. júl. 9. 02:40
 12/19 anonim ***** válasza:
16%

Ahogy olvastam a kommenteket, kicsit sok szerintem ahogy fel vannak háborodva a kedves hozzászolók.

Persze anno nekem is volt naplóm amit anyum el is olvasott -talán szerencsére - mert egy megnem értett gyerek elképzeléseiről és későbbi magába zárkózottságáról és az abból kifolyó tetteiről inkább jobb ha tud az anya és még idejében megtudják beszélni a dolgokat, vagy tudnak változtatni amin kell. Persze ez csak akkor megy ha a szülő is úgy áll hozzá a dolgokhoz.

Igaz hogy "nem szép más holmija között durkálni" .

Viszont az ilyen napló írás - ahogy a kérdező is irta egyik kommentjében - "..neki szánt üzenet.." -eket tartalmaz, tehát ahhoz hogy változtatni tudjon rajta tudnia kell mi a bajod.

2012. júl. 9. 09:14
 13/19 anonim ***** válasza:
35%
Jah és hogy mit csinálj! Írd tovább a naplód, és hagyj benne neki szánt üzeneteket, mert így idővel ő fogja tölled megkérdezni hogy pl. milyen napod volt, és mit érzel , hogy volt ez meg az...idővel bizalommá alakulhat a mostani bizalmatlanság. Nekem bevált! Kezdj egy másik füzetet és írd az elejébe hogy Nem kell elolvasnod, meg is kérdezheted! :) Amit meg nem szeretnél hogy tudja, azt írd egy saját ábc-szerint amit te találsz ki :)
2012. júl. 9. 09:17
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Ez semmi! Én blogot írok. Nem hívtam meg senkit mivel lezártam szóval csak jelszóval lehet elolvasni. Anya egyszer meglátta,hogy írom és azt mondta: Ha nem hívsz meg akkor le vagy tiltva egész évben netről.

Meghívtam és azóta mindenbe beleköt. És azóta DIREKT mégrondábban írok bele, tele van trágár beszéddel mert egyszerűen nem érdekel. Még azt se vettem ki ahol épp anyámat szidom,hogy mennyire undok velem.

14L

2012. júl. 9. 14:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Gonosz volt tőle de már írj másikat. lakatosat!
2012. júl. 9. 23:04
 16/19 anonim ***** válasza:
írj blogot :) én is azt csinálom :)
2012. júl. 10. 11:47
 17/19 anonim ***** válasza:
hidd el megfogja tallálni bárhova rejted
2012. júl. 11. 19:38
 18/19 anonim ***** válasza:

elsőként válasszuk szét a kettőt: a blog más, mert azt nem magának írja az ember, hanem közönségnek. Vagy ha olyan jelszóval védett 'csak magad látod' naplót akarsz vezetni, az is jó lehet, csak az meg nem olyan személyes, de ahogy jónak látod. (én pl. imádtam fotókat, vonatjegyeket, ilyesmit ragasztani bele, meg olyan jó visszanézni h 12-13 évesen miket írtam és milyen írásképpel. :P - most 20 vagyok)

Szal szerintem nem hülyeség a naplóírás. Hál' Istennek nekem anyum sosem kutatta a naplómat, de a tesóim elől nekem is rejtegetnem kellett néha. Én pl. azt csináltam, h mivel az ágyam alatt tele volt ilyen játékos dobozokkal, az egyikben tároltam, ami legbelül volt, így ha a fal felőli oldalon nyúltam be a dobozba pont kézre esett.... csak ne lássák mikor éppen kiveszed/berakod :) A régebbi naplóimat pedig a szekrényben tárolom sok-sok könyv között, amiket ritkán veszek elő, szal jó mélyen van.

Amúgy ha úgy érzi anyud szükséges, h a naplódból tájékozódjon rólad, lehet jobb lenne, ha beszélnétek. Elmondhatnád neki, h nem akarsz titkolózni (ez alatt most olyasmit értek, h mindig tudni fogja hova mentél és kivel, szal a "szükséges" dolgokat), de h nem esik jól, h belenéz a naplódba, mert olyan, mintha nem szavazna neked bizalmat. Egy próbát megér, hátha, ha így is olvasgathatnékja van, rejtsd el jobban. (az ilyen filmekben mindig meghatározott számú lépésnyire egy ponttól ássák el a földbe, egy dobozba. :D Nyilván ez macerás, nem komolyan mondom, de az ilyenek mindig olyan izgalmasak... :P )

2012. júl. 12. 17:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy ha már a naplódat így kikutatta nem lehet hogy ugyanígy a netes társalgásaidat, (pl ezt a kiírt kédésedet is nézegeti)?
2012. júl. 12. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!