A szex hiänya mennyire tud megrontani egy kapcsolatot?
pärommal 3 éve együtt vagyunk,kisfiunk màsfél éves.eleinte együttt voltunk naponta..aztän lejjebb csökkent szülés ota..tegnap mondta nekem,hogy neki elég havi 1 szex is.ninscen senkije ezt biztosra ällithatom.de miéRt elég neki havi 1?ez normälis?mäsoknäl is igy van?engem nagyon aggaszt hogy mär nem kivän.pedig csinos vagyok,äpolt,jol öltözött fiatal nö,olyan vagyok mint szülés elött(szépségiparban dolgoztam anno).
borzalmasan fäj hogy lätom rajta nem is kivän,lätom rajta hogy neki tényleg elég az a havi 1.ez borzaszto érzés.elvagyunk hidegülve egymästol(vannak mäs problémäink is ,de szeretjük egymäst nagyon-->és én pont azaz ember vagyok akivel mindent meglehet beszélni,börmi legyen az..ezt nem tudjuk:( ),és probältam ellene tenni,de mär kifäradtam.beszéltem is mär vele és a välasza az volt,hogy nekem miért fontos ennyire a szex??hät öö mondom mert nem vagyok 60 éves,és mert szeretlek..
mondta hgy ö pont ezert nem akar többet szexelni,mert még 60 évesen is majd akar.milyen välasz ez?mitöl lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!