Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szex hiänya mennyire tud...

A szex hiänya mennyire tud megrontani egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

pärommal 3 éve együtt vagyunk,kisfiunk màsfél éves.eleinte együttt voltunk naponta..aztän lejjebb csökkent szülés ota..tegnap mondta nekem,hogy neki elég havi 1 szex is.ninscen senkije ezt biztosra ällithatom.de miéRt elég neki havi 1?ez normälis?mäsoknäl is igy van?engem nagyon aggaszt hogy mär nem kivän.pedig csinos vagyok,äpolt,jol öltözött fiatal nö,olyan vagyok mint szülés elött(szépségiparban dolgoztam anno).

borzalmasan fäj hogy lätom rajta nem is kivän,lätom rajta hogy neki tényleg elég az a havi 1.ez borzaszto érzés.elvagyunk hidegülve egymästol(vannak mäs problémäink is ,de szeretjük egymäst nagyon-->és én pont azaz ember vagyok akivel mindent meglehet beszélni,börmi legyen az..ezt nem tudjuk:( ),és probältam ellene tenni,de mär kifäradtam.beszéltem is mär vele és a välasza az volt,hogy nekem miért fontos ennyire a szex??hät öö mondom mert nem vagyok 60 éves,és mert szeretlek..

mondta hgy ö pont ezert nem akar többet szexelni,mert még 60 évesen is majd akar.milyen välasz ez?mitöl lehet?

2009. júl. 10. 23:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Hát ez nehéz ügy,ugyanis szerintem a szex nagyon fontos egy kapcsolatban.Valami gondja lehet a oárodnak. Lehet túl fáradt. Sokat dolgozik? Vagy lehet,hogy olyan problémája van,amit szégyell elötted és nem meri elmondani. Itt valamiféle merevedési problémára gondolok. Valamit tenned kell,mert ez a házasságotok rovására is mehet. Mi lenne ha feldobnád picit az együtt léteket. Erotikus játékok,segédezközök,stb..
2009. júl. 10. 23:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Amikor együtt vagytok,akkor minden működik?Úgy értem neki nincsen gondja?
2009. júl. 10. 23:11
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

A mi kapcsolatunk 10-12 év után jutott ilyen helyzetbe. Elfogadtuk természetesnek

A gyerek születése még inkább elvonta mindkettőnk figyelmét a szexről, így aztán ebből nem volt különösebb probléma.

3 év után azért ez korainak tűnik..

Ha ő azt mondja, hogy neki elég az egy havonta, mondd, hogy neked meg nem. És ezért valami kompromisszum kellene , bár így hogy ő kimondta ezt, elég "kényszeres "lesz a többi..

2009. júl. 10. 23:12
 4/11 A kérdező kommentje:

teljesen jol müködik igen:),ezzel semmi baj nincs ez biztos.sokszor még szex utäna alig lankad le...:).

meg midnig mondja ,sokszor amikor szépen felöltözöm hajaszäritok,kisminkelem magam hogy uhhhh de szexy vagy..de akkor igy ugy gondolom ha kivänna nem lenne csak havi 1.nem?sokat dolgozik igen,mindig hulla färadt.de gy megy ez a szex dolog mär kb fél éve.:(

2009. júl. 10. 23:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Az elsőt egészíteném ki, hogy kérdezd meg, hogy esetleg unja e a megszokott módokon és akar e változtatni valamit, hogy tudná ő izgalmasabban elképzelni tabuk nélkül, stb..
2009. júl. 10. 23:13
 6/11 A kérdező kommentje:
igen ,én sem akarom räeröltetni mert ez milyen mär..:(.csak rossz hogy ilyen.mondtam hogy nekem több kell,többre van szükségem.viszont ideges lettem tegnap mikor beszeltem erröl,és odasem figyelt szinte..és mondtam hogy ne csodälkozz ha nem vältozol félrelépnék.pedig nem vagyok ilyen tipus,sosem léptem félre!föleg nem tenném ezt meg vele,de ugy éreztem valamit mondanom kell hätha észbe kap.de semmi välasz..:(
2009. júl. 10. 23:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az embereknek más-más a táplálkozási, az alvási, a phenési, szórakozási és a szex igénye is. Erre utalhat a te férjed is. De egy helyen elszóltad magad. Azt írod, hogy elhidegültetek egymástól.. vannak más problémák is... Ezek bizony mind-mind kihatnak a szexuális vágyra. Kevesen, de vannak, akik teljesen szex nélkül élnek akár még házasságban is. Ezt én nem tartom normálisnak. Az, hogy a férjed visszatartja a szex-igényét nem jelenti azt, hogy 60 éves korában is menni fog. Sőt! Éppen, hogy nem fog menni, mert elszokik tőle, nincs edzésben. Két oka lehet az ő viselkedésének. 1. Valamiért nem kíván téged, 2. Túl kényelmes és ezt egyfajta macerának fogja fel. Beszéldd meg vele, hogy nem szeretnél testvérként élni mellette és beszéldd rá, hogy menjetek el egy szexológushoz. Talán ez segítene.
2009. júl. 10. 23:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát,nálunk pont fordítva van ez.A férjem kívánná többször,én nem.És nem azért mert nem szeretem,de sokszor el lennék hetekig szex nélkül.Itthon vagyok gyesen,3 gyerekünk van,estére hulla vagyok.Mondjuk nekünk a heti 1 azért átlagba megvan,de nem rajtam múlik.És sokszor azt sem tudom hogyan hárítsam a közeledését,hogy ne sértsem meg.Pedig senkim nincs rajta kívül,és szeretem is.Régebben amikor még csak 1 gyerek volt,pont fordítva működött.Én igényeltem volna többet.Azért tényleg oda kell figyelni mindkettőtök igényeire.De ehhez az kell,hogy lehessen beszélni róla őszintén,és figyeljen is oda.Baj akkor van,ha egymás igényei nem fontosak a másik számára.
2009. júl. 10. 23:37
 9/11 anonim ***** válasza:
A párod ott volt a szülésen? Sok férfi már nem tud nőként nézni a feleségére, csak mint anyára. Bár ha szexi megjegyzést használja még nő számba vesz.
2009. júl. 11. 12:42
 10/11 anonim ***** válasza:
2009. júl. 11. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!