Baranka kérdése:
Ti már jártatok így?
Figyelt kérdés
Ma tartottunk a lányomnak születésnapi zsúrt. Egyik apuka megkért, hogy hagy feküdjön le aludni, mert sokat dolgozott a héten. És amit ívott egy feles az még jobban "fejbe vágta" és álmosabb lett. Ez nekem olyan kellemtelen volt. Plusz mikor kész lett az ebéd akkor a feleség nem akarta felébreszteni. Erre én meg mondtam ,hogy ne aludjon. Plusz még a feleség is mikor wc ülök (megkérdezte, hogy van e valaki wc-n ezzel nincs is gond) csak úgy lazán benyit, hogy a homokos gyerek játékokat majd mossam el. Hogy lehet valaki ilyen? Vagy én fújom fel a dolgot?2012. júl. 7. 21:08
11/15 anonim válasza:
1 éves szülinapra minek babazsúr? Semmi értelme. Nálunk ilyeneket óvodáskortól 3-4 éves szülinapoktól szokás rendezni, szülők nélkül.
Nem értem minek csináltál magadnak plusz felhajtást mikor itt bosszankodsz mások illetlensége miatt.
12/15 A kérdező kommentje:
Minek csináltam zsúrt? Mert mondjuk szerettem volna megünnepelni a gyerekem szülinapját azért. Meg ne haragudj de nem ez volt a kérdésem!!!!!! És nem bosszankodom csak kiváncsi vagyok mások válaszára.
2012. júl. 8. 11:42
13/15 anonim válasza:
A gyerekem első szülinapja szigorúan családi. De bosszankodsz csak magad sem ismered be.
Sebaj jövőre majd másképp csinálod.
Véleményt kértél nekem ez a véleményem ezt is fogadd el bármennyire nem tetszik.
14/15 A kérdező kommentje:
Családi volt ez a zsúr. Nagynénik, nagyszülők, pár közeli barát ennyi + 2 másik gyerek az enyémen kivül. Jövőre tényleg másképp fogom csinálni, mert ezt a párt tuti nem fogom meghívni.
2012. júl. 8. 12:21
15/15 A kérdező kommentje:
Meg azért "bosszankodom" mert, hogy lehet valaki ennyire, .ülye, igénytelen, neveletlen. Hogy az már nekem fáj.
2012. júl. 8. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!