Hogy intézzem, hogy anyuéknak is tetsszen?
Figyelt kérdés
A nyáron leszeretnénk menni a Balatonra a haverokkal,barátokkal. De, anyám nem nagyon akar erről hallani.. Szerinte, nem adnának nekünk ki ott bérbe házat,mivel még egyikünk sincs 18éves. Lehet ott bérelni házat,annak ellenére,hogy még csak 16évesek vagyunk? Vagy kéne magunkkal vinni nagykorút is? Nem értem anyám viselkedését.. Meg ezek a kikötések.. Alig akar elengedni,miért lehet ez? Mindig azzal jön,hogy kitudja mit csinálnánk ott.. Pedig tudja,hogy nem vagyok "olyan".. Lehetséges,valahogy bérelni ott házat, ha még nem vagyunk nagykóruak?
16/L
2009. júl. 10. 19:52
1/4 anonim válasza:
Anyukádnak igaza van,hogy nem enged el benneteket a Balcsira.Lehet,hogy te nem vagy olyan,de ott biztos innátok,buliznátok és a Balaton-környéke nem a legbiztonságosabb hely egy tininek,főleg ha mind azok vagytok.Bérelni pedig aligha tudnátok házat fiatalkorúként.
2/4 anonim válasza:
Én egész gimi alatt Balatonon töltöttem osztálytársaimmal a nyarat, és soha semmi gond nem volt. Nem is volt kérdés, hogy mehetünk e... Anyu megbízott bennünk, más nem kellett. A bérlés részét nem tudom... azt akár anyudék is intézhetik, vagy barátok szülei, ha már megengedték. Esetéeg beszélj anyuddal, hogy bízzon meg benned, nem csináltok semmi rosszat, minden nap beszéljetek egymással telefonon stb stb, mondjál neki mindent, ami talán megnyugtatja, hátha belemegy.
3/4 anonim válasza:
Anyukád viselkedése érthető, hisz félt téged, a kis lányát, aki lassan felnőtté válik. :))
S mégegy jótanács:
Ha autóval mentek, akkor kétszer is gondold meg ki mellé ülsz be!
4/4 anonim válasza:
Még kiskorú vagy és anno majd Te is hasonlóan reagálsz majd a csemetédnél, mint most anyukád. Akkor majd megérted a viselkedését. Én biztos azt tenném a helyébe, hogy lemennék veletek és segítenék szállást keresni. Igy megnyugodna, mert tudná hol vagy. Ha normális gondolkodású a tulaj, akkor nem ad ki szobát kiskorúaknak. Próbálj meg anyukáddal beszélni,hogy akkor menjetek le együtt és ha sikerül a szállás, akkor Ő visszajön. Persze hogy tudja, hogy nem vagy olyan, de akkor is félt, ez a dolga, hogy féltsen és elárulom, hogy még 40 éves korodban is félteni fog. Csak akkor már nem lesz gond a szálláskeresés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!