Normális amit anyukánk csinál? Ti is igy csináljátok?
13 éves vagyok a nővérem pedig 14 éves. voltunk nyaralni a balatonnál de tesommal alig füröstünk csak akkor mikor kevesen voltak ott mert anyukánk ugy tarja hogy nem szabad kb. 16-17 éves korig melltartót vagy hasonlót hordani mert akkor lógni fog a mellünk. de nekünk nagyon ciki volt hogy már nagy mellünk van és csak bugyi van rajtunk.
ez normális? ti is igy csináljátok? mert mikor láttunk egy kb. 14 éves lányt akkor rajta már bikini felső volt pedig kissebb volt a melle mint nekem. nekünk csak fürdőrbugyink van. egyikönknek sincs melltartója mert mikor nővérem vett egyett akkor anya azt elvette töle és elrakta (kerste de nem talátsa meg tesom) várjunk még hogy vesz majd 16 éves korunkban vagy vegyük rá hogy vegyünk? tesom nekem panaszkodott hogy az osztály elött kirándulson beküldte anya a vizbe ugy hogy csak bugyiban volt és mikor mondta hogy mindenki kinevet akkor azt mondta neki hogy nem rajta nevetnek hanem bizto valami máson. (anya volt az egyik felügyelő) mit tegyünk?
Azonnal jelentsd a háziorvosnak vagy gyerekvédelemnek.
EZ rendkívül veszélyes...
Pedofilok meg satöbbi, továbbá az, hogy még azt se engedi, hogy beszélgess a barátnőiddel és hoz-visz, az se normális.
Apud meg egy papucs, ha nem mer neki szólni, hogy talán a 14 éves lánya mellét bámulja a fél strand, mert anyuka idióta.
"Na de bässzus ott volt egy egész osztály, több szülő, tanár, idegen és SENKI nem ment oda kicsapni a balhét, ne alázzon titeket illetve ne veletek világosísta fel a fiúkat az emlőkről???"
Ebből is látszik, hogy kamu a kérdés.
tesom beszélgetett apuval és azt mondat hogy hétvégén a nagyi elvisz minket vásárolni amig anyu dolgozik
és megmondja majd neki h had hordjunk legaláb máshol melltartót
nrm kamu tényleg komoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!