Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális amit anyukánk csinál?...

Normális amit anyukánk csinál? Ti is igy csináljátok?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok a nővérem pedig 14 éves. voltunk nyaralni a balatonnál de tesommal alig füröstünk csak akkor mikor kevesen voltak ott mert anyukánk ugy tarja hogy nem szabad kb. 16-17 éves korig melltartót vagy hasonlót hordani mert akkor lógni fog a mellünk. de nekünk nagyon ciki volt hogy már nagy mellünk van és csak bugyi van rajtunk.

ez normális? ti is igy csináljátok? mert mikor láttunk egy kb. 14 éves lányt akkor rajta már bikini felső volt pedig kissebb volt a melle mint nekem. nekünk csak fürdőrbugyink van. egyikönknek sincs melltartója mert mikor nővérem vett egyett akkor anya azt elvette töle és elrakta (kerste de nem talátsa meg tesom) várjunk még hogy vesz majd 16 éves korunkban vagy vegyük rá hogy vegyünk? tesom nekem panaszkodott hogy az osztály elött kirándulson beküldte anya a vizbe ugy hogy csak bugyiban volt és mikor mondta hogy mindenki kinevet akkor azt mondta neki hogy nem rajta nevetnek hanem bizto valami máson. (anya volt az egyik felügyelő) mit tegyünk?

2012. júl. 6. 21:24
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
95%

Nincs esetleg egy normális rokonod? Háziorvossal milyen viszonyban vagytok? Elvileg ha minden igaz ő is értesítheti a gyermekvédelmet, ha nem lehet megoldani akkor meg kell keresnetek őket, de ez tényleg beteges.

Otthon még úgyahogy oké, na de hogy strandon? Én ott a helyszínen ráhívtam volna első körben a rendőröket, ők pedig hivatalból a gyermekvédelmet.

Egyébként hülyeség, a mell egyrészt a genetikától, másrészt a gravitációtól lóg, az első ellen nem lehet tenni, viszont a második ellen pont a melltartó tud tenni.

2012. júl. 6. 21:42
 12/48 anonim ***** válasza:
95%
meg akar szégyeníteni anyád
2012. júl. 6. 21:44
 13/48 anonim ***** válasza:
95%
Én a 8 éves gyerekemre is adok bikinifelsőt, vagy egyrészes fürdőruhát...
2012. júl. 6. 21:52
 14/48 anonim ***** válasza:
95%
Jézusom, ha ez igaz, akkor nagyon durva. Egyberészes fürdőruha??
2012. júl. 6. 21:52
 15/48 anonim ***** válasza:
93%

Egy 7-8 évesre is adnék bikinifelsőt.

Én ennyi idősen biztos nem fürödtem volna csak alsórészben, én szólnék valakinek, aki beszél anyukáddal. Ofő, gyerekorvos, védőnő, valaki rokon...

2012. júl. 6. 21:54
 16/48 Bence_ ***** válasza:
95%

Mama tanuljon fizikát. Cici így lóg, ha alá támasztod, akkor a teher hordó fogja viselni a tehet. Tehát nem nyúlik a bőrötök.

Jó gyorsan össze hoztak titeket, ha csak alig több mint 1 év van köztetek.

Azért valamennyire rendes is anya. Bugyi legalább lehet rajtatok. Vagy az is tanga,vékony pánttal oldalt?

2012. júl. 6. 22:17
 17/48 anonim ***** válasza:
92%
J remélem ez csak kamu...
2012. júl. 6. 22:17
 18/48 anonim ***** válasza:
94%

hát szerintem két lehetőség van.

Egyik, hogy annyira abszurd, hogy egy anya mutogassa a kamasz lányai mellét, hogy kamu a kérdés.

Másik, hogy anyukátok nem normális, felvilágosítás kéne neki először a pedofilokról, aztán a mell növekedéséről, és hogy mikortól ajánlott melltartót hordani. De leginkább a pedofíliáról.

(Vegyetek olyan fürdőruhát, ami két részes, a felső része olyan, mint egy trikó. Az szerintem sportos, csinos, igaz bőven takar, de legalább nem melltartó.)

2012. júl. 6. 22:19
 19/48 anonim ***** válasza:
94%
Ki a rosseb pontoz le mindenkit?
2012. júl. 6. 22:25
 20/48 Bence_ ***** válasza:
60%

mr.flash

Szerintem random klikkelnek.

Egy utcán csókolózni vagy sem kérdésnél. Annyit írtam, hogy nem zavar csak ne egyneműek tegyék. Erre lepontoztak. Nem tudom ki szeret pl 2 pasit nézni. Gondolom a többség nem.

2012. júl. 6. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!