Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldön dolgozó férjed tud...

Külföldön dolgozó férjed tud félretenni vagy te spórolsz?

Figyelt kérdés

Az enyém nem tesz félre és engem ez rettenetesen zavar. Azt mondja nem tud mert nagyok a költségei. A fizetése kevesebb mint felét küldi haza. Létezik h valóban nem tud? Nem igazán hiszem el, hogy nullára jön ki mindig..

Azt meg számonkéri, hogy én mennyit teszek el és mire költöm. Ez így nincs rendjén úgy érzem..

2012. júl. 5. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

1. Te dolgozol?

2. Ő melyik országban él?

3. Milyen munkát végez, mennyi a nettó keresete?

4. Nagyjából mennyi pénzt tesznek ki a megélhetési költségei?

Bár gondolom ezekre már nem fogsz válaszolni, ahogy a kérdés alapján megismertünk.

2012. júl. 8. 03:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem gondolom h a pontos részletek bárkire is tartoznának pl hol dolgozik, mennyit keres.

De sajnálni sem kell mert ő okozta azt a k....a nagy anyagi sz@rtt, a sok-sok adósságot amiben van a család miatta.

Úgyhogy én igenis számonkérhetném ,mit csinál, mire költ de nem teszem. Viszont szeretném tudni másnál hogy megy ez, és más külön élő párok hogyan működik a dolog hasonló helyzetben.

Felesleges sértegetni, mert semmit sem tudtok. Pénzéhes nem vagyok, ha az lennék, nem ő lenne a férjem...

2012. júl. 8. 21:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Ha normális választ nem tudtok küldeni, akkor inkább ne is írjatok...
2012. júl. 8. 21:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha a férjed a fizetése FELÉT hazaadja, akkor a másik fele éppen csak megélhetésre lehet elég (kivéve, ha netán ö lett egy nagy cég fönöke és rengeteget keres), egy áltagoss fizetésböl meg lehet ugyan nyugaton élni, de a feléböl nem igazán.

HA megirnád, hogy mennyi a fizetés, akkor tudnának a válaszolok jobban tanácsot adni, mert ha pl, havi 400 eurót keres, akkor ennyiböl gyakorlatilag alig lehet megélni, ha viszont 10.000-et kap, akkor jogos, hogy a feléböl még spóroljon. Tehát ha tudjuk az összeget, akkor meg tudjuk mondani, hogy elvárható-e töle, hogy ebböl félrerakjon, vagy pedig, hogy éppen csak arra elég, hogy lakjon valahol meg egyen.

2012. júl. 8. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!