Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldön dolgozó férjed tud...

Külföldön dolgozó férjed tud félretenni vagy te spórolsz?

Figyelt kérdés

Az enyém nem tesz félre és engem ez rettenetesen zavar. Azt mondja nem tud mert nagyok a költségei. A fizetése kevesebb mint felét küldi haza. Létezik h valóban nem tud? Nem igazán hiszem el, hogy nullára jön ki mindig..

Azt meg számonkéri, hogy én mennyit teszek el és mire költöm. Ez így nincs rendjén úgy érzem..

2012. júl. 5. 22:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy rakodómunkás a kikötőben és 5 centet küld haza, vagy koronaherceg és 14 milliót. Szóval?
2012. júl. 5. 22:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor félretesz vagy nem? Azt mondtad a fizetése felét hazaküldi. Neked nem az lenne a dolgod, hogy gyűjtögesd? Te dolgozol?

Számon kéred a pénzt amit keresett miközben te nem dolgozol? Vagy ha dolgozol akkor miért nem teszed félre amit küld?

Amúgy külföldön nagyon magasak az árak, úgyhogy tényleg ennyit tud küldeni gondolom.

2012. júl. 5. 22:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem tesz is félre,de inkább hazaküldi és megbeszéljük,hogy abból én mennyit rakjak félre.Van egy két műszaki dolog,amit megéri kint megvenni azt megveszi ,aztán hazahozza.Mi mindig megbeszéljük mire költünk.Gyüjtögetünk ezerrel,hogy minél hamarabb mehessünk utána ;) !
2012. júl. 5. 22:20
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem irod, hogy HOL külföldön, meg mennyit keres összesen. Ha a felét hazaadja, akkor MIÉRT ne spórolna? MEllesleg ugyannyi pénz MO-on sokkal többre elég, mint pl. Németoszágban vagy Angliában.

Szerintem nincs igazad, az meg végképp értetö, hogy ha ö dolgozik a pénzért, akkor nem akarja, hogy te elherdáld.

2012. júl. 5. 22:22
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Te mennyit küldesz neki?
2012. júl. 5. 22:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Azért elég önző dolog, hogy ennyire számon kéred. Haza küldi a pénz felét. Kint elég sokba kerül minden. Ha ő kint tudna spórolni, akkor te itt a pénz másik felével még jobban tudnál. És inkább neki van joga megkérdezni, hogy mit csinálsz az ő megkeresett pénzével, mint neked.
2012. júl. 5. 22:36
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
A fizetése majdnem felét hazaküldi, akkor mi a lónak-a-fasza nem kéne még b+? Szerencsétlen pali egy ilyennek gürüzik...
2012. júl. 5. 22:45
 8/14 anonim ***** válasza:
80%

Hát el nem tudom képzelni, hogy mit vársz még attól a szerencsétlentől! Küldje haza mindet és lakjon a híd alatt, egyen a kukából? Vagy hogy gondolod?

Én is éltem Angliában (most sem élek Mo-on). Angliában pl elég drága az élet. Ha nem is a kaja, de az utazás és a lakhatás nagyon. Gondolj bele. Mondjuk keres 1000 font/euro tök mindegy. Majdnem a felét hazaküldni. Marad neki kb 600. A lakhatásra tuti elmegy 3-400. Utazásra is vagy 100 és gondolom ennie is kellene annak a szerencsétlennek. Ne azt számolgasd, hogy 1000 külföldi pénz milyen sok, hanem azt vedd figyelembe, hogy mennyibe kerül ott az élet!!!

2012. júl. 5. 22:53
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem igazán értem miért kell így tamadnotok.Egy egyszerű kérdést tettem fel.

Én igenis félreteszek, a maximumot,amennyit tudok.Csak azt veszem meg ami feltétlen kell.Ennek ellenére úgy gondolom ő is spórolhatna,nekem az nem tetszik, h ő semmit sem tesz félre értitek?

2012. júl. 7. 21:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Mert hazaküldi neked, bakker.

Elég hülye, ez igaz, ilyen pofátlanul pénzéhes tyúkot én nem igen pénzelnék.

A kapott válaszok után nem gondolod, hogy inkább neked kellene kissé magadba nézned?

2012. júl. 7. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!