Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Durva az, ha apa miatt bepisil...

Durva az, ha apa miatt bepisil ijedtébe a kicsi?

Figyelt kérdés

Rászólt apa, hogy ne csinálja, mert az nem jó.

Szórta szét a szemetet, és gonoszul vigyorgott, ha szólt szépen, annál jobban.

Apa beállította a sarokba, mikor elfutott, hisztizve, apa utána szaladt és felkapta, pici megijedt, és bepisilt ijedtébe, meg persze keservesen sírt,ahogy megijedt.

Valószínű apának sem volt célja, rá hozni a frászt, de ha egyszer nem ért valamivel el kell mondania. Mit gondoltok a kisgyerekben ez majd sokáig meg marad?

2012. júl. 4. 19:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Már ekkora picit is kell fegyelmezni! Főként ha még hisztizik is! Ekkor még nem érti,amit mondanak neki,mert nem érti,hogy ebben mi a rossz! Azért van ennyi hisztis,neveletlen gyerek,mert féltik a lelkivilágukat!
2012. júl. 4. 21:31
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
Kedves kérdező! Azt tudjuk, hogy a baba 1,5 éves, de te mennyi vagy?
2012. júl. 4. 22:49
 13/18 A kérdező kommentje:

28kedves utolsó, miért volt fontos?

Első kisbaba ezért lehetséges, hogy a dolgokat tényleg túl parázzuk:)

2012. júl. 5. 00:16
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

Kedves kérdező.

Lassan belenyúltok a dackorszakba, ami egy átmenet a baba és a gyerekkor között.

A gyerek ilyenkor már tudja, hogy nem szabad, de izgalmas, érdekes.

Nekem most 21 hós a lányom, akár én is írhattam volna ezt a kérdést.

Lehet sarokba állítani, szemöldökráncolva ránézni. A gyerek nem hülye, csak kicsi.

Rászólni, elterelni, ha nem megy, büntetni.

Az enyém is rendszeres "rosszalkodó", rá kellett jönnöm, hogy pontosan tudja, hogy nem szabad csinálnia az adott dolgot. Mostanában a margarin a menő nálunk. Ebben a melegben pedig muszáj a hűtőbe rakni, amit nyitogatott, és kent belőle mindent, felélte a fél kiló felvágottat, a hideg főtt kaját.... Mintezt kb két perc alatt (átvettem a postát.) Mikor rajtakaptam, nekiállt velem vitázni a kis halandzsáját, mintha én lettem volna XD

Lehetőség szerint bababiztossá kell tenni a lakást, de 100%ban nem lehet.

Amúgy szobatiszta a babátok, vagy hogy vetted észre hogy bepisilt?

2012. júl. 5. 08:51
 15/18 A kérdező kommentje:
Kezd az lenni, igazából pont pelust cseréltem, meg ugye üvöltötte, hogy pisi...Onnan vettem észre, hogy bepisilt... Igen, kiszórja a dolgokat, ha elrakjuk felmászik, leveszi, kinyitja, mindent megold 1-2 perc alatt...Ha kéznél van, akkor szórja, üti, töri, dobja.
2012. júl. 5. 10:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Azóta mi újság?
2020. márc. 9. 09:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Már elkezdte az iskolát? Hogy megy ott a sora?
 18/18 anonim ***** válasza:
Egészséges lelkivilágú gyerekké cseperedett?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!