Durva az, ha apa miatt bepisil ijedtébe a kicsi?
Rászólt apa, hogy ne csinálja, mert az nem jó.
Szórta szét a szemetet, és gonoszul vigyorgott, ha szólt szépen, annál jobban.
Apa beállította a sarokba, mikor elfutott, hisztizve, apa utána szaladt és felkapta, pici megijedt, és bepisilt ijedtébe, meg persze keservesen sírt,ahogy megijedt.
Valószínű apának sem volt célja, rá hozni a frászt, de ha egyszer nem ért valamivel el kell mondania. Mit gondoltok a kisgyerekben ez majd sokáig meg marad?
28kedves utolsó, miért volt fontos?
Első kisbaba ezért lehetséges, hogy a dolgokat tényleg túl parázzuk:)
Kedves kérdező.
Lassan belenyúltok a dackorszakba, ami egy átmenet a baba és a gyerekkor között.
A gyerek ilyenkor már tudja, hogy nem szabad, de izgalmas, érdekes.
Nekem most 21 hós a lányom, akár én is írhattam volna ezt a kérdést.
Lehet sarokba állítani, szemöldökráncolva ránézni. A gyerek nem hülye, csak kicsi.
Rászólni, elterelni, ha nem megy, büntetni.
Az enyém is rendszeres "rosszalkodó", rá kellett jönnöm, hogy pontosan tudja, hogy nem szabad csinálnia az adott dolgot. Mostanában a margarin a menő nálunk. Ebben a melegben pedig muszáj a hűtőbe rakni, amit nyitogatott, és kent belőle mindent, felélte a fél kiló felvágottat, a hideg főtt kaját.... Mintezt kb két perc alatt (átvettem a postát.) Mikor rajtakaptam, nekiállt velem vitázni a kis halandzsáját, mintha én lettem volna XD
Lehetőség szerint bababiztossá kell tenni a lakást, de 100%ban nem lehet.
Amúgy szobatiszta a babátok, vagy hogy vetted észre hogy bepisilt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!