Normális az, hogy valaki részegen bepisil?
Ez mar a az alkoholizmus csucsa, ha valaki bepisil meg besz.arik.
Nagyon nem normalis, szal en olyat nem lattam, h valaki egyszer berygott es akkor hopsz behugyozik.
Ez azoknal van, akik napi rendszeresseggel vannak offon.
Talán annyira részeg,hogy nem bír kimenni.
Maga a helyzet nem normális...
Jaj mennyit tudnék erről mesélni:ddddddd
Anyu kedvese mindennap amikor nem dolgozik, részeg...hál Istennek nem erőszakos ekkor, sőt, megsem szólal, csak...PISIL.
Először csak a konyhakőre pisilt, aztán ülve elaludt a konyhaszéken és ott pisilt be..aztán egyszer kikísértem wcre, ELALUDT, közben végig pisilt...mondom ilyen nincs..ott horkolt a wcn..
Na de aztán elkezdett beszélni is...egyszer bejött hajnali kettőkor a szobámba, hogy "HÉÉÉ!! HÉÉÉ, HÉ, HÉÉ TE!! idepisilhetek?:)" de így teljesen kedvesen. Mondom nem, feküdj le aludni. Lefektettem az ágyába, erre bepisilt...általában ezeket felveszem videóra aztán reggel együtt röhögünk rajta XD
" hajnali kettőkor a szobámba, hogy "HÉÉÉ!! HÉÉÉ, HÉ, HÉÉ TE!! idepisilhetek?:)" de így teljesen kedvesen"
Gondolom, tanyán laktok, ahol ez mindennapi dolog. És mondd, akkor nálatok mindennek húgyszaga van, amerre a pasi csak megfordul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!