Miert kell egy nos pasinak szereto?
Figyelt kérdés
Valaki ezzel ostromolt ma, hogy legyek szeretoje. Az illeto nos, gyereke is van, az elobb megneztem a kepeit facebookon, es a felesege gyonyoru, nala jobb pasit is kaphatott volna. Szexi alak, karakteres arc, szep hosszu egyenes haj.. en meg amolyan atlagos vagyok, se az arcom nem valami megfogo, se az alakom nem a legszebb, se kover se sovany nem vagyok, csak olyan aranytalan. Nem ertem az ilyet...2012. júl. 4. 17:18
11/17 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem megyek bele, nekem ugyanis nem az esetem...
2012. júl. 7. 13:50
12/17 anonim válasza:
Őszintén szólva, én vagyok édesanyám középső lánya... 3an vagyunk testvérek és anyukám mikor az öcsémet várta, kiderült, hogy apám más nőkhöz mert kielégíteni magát... persze mindenki elzavarta mert tudták 3 gyermekes családapa, de az a vicc hogy most 40 éves és 60 éves nőket a családunk régi barátjait próbálta(mamám bnői) behálózni... Anyu 18 évesen ment hozzá és 18 évnyi házasság be is telt neki, elvált tőle. sajnos válás után derültek ki a dolgok... szerintem azért kalandozott más felé, lehet ez a férfi is akiről szó van mert korán házasodott nem élvezte ki a fiatalságát és magyarán a puncikat... bár én 16 évesen nem tudok erről sokat, de sajnos sokat tapasztaltam kis korom óta. Annyi az egész, hogy a férfi egy mocsok aki sosem telik be eggyel, nőcsábász lehet vagy ilyesmi, lehet hogy csak érdekből házasodott (pénz,vagyon,gazdagság)...bármi lehet. :D
13/17 anonim válasza:
Azért,mert kell az új ,a friss préda. és nem utolsó sorban baromi kényelmes helyzet,hogy az asszony otthon főz mos rá,elvannak mint a befőtt,közben meg unalmas szabad óráiban lehet döngetni egy új (általában fiatalabb) csajt.
Persze most majd jönnek,hogy erről a feleség is tehet meg blabla akik ezzel nyugtatják magukat,de értelmes emberek nem szeretőt tartanak ha megromlott a kapcsolat,hanem szépen elválnak és új életet kezdenek. De abban hol a kényelem?
14/17 A kérdező kommentje:
Utolso es utolso elotti, igazatok lehet...
Szemet egy vilagban elunk, nemde? :/
2012. júl. 7. 19:36
15/17 anonim válasza:
de így van sajnos.. :/ kevés az olyan férfi aki megbízható és szeretetteljes, meg jószívű blabla.. de akármennyire is hihetetlen van még ilyen férfi!. én kifogtam az isten lábát hála istennek :) és mindenkinek kívánok ugyan ilyen jószívű figyelmes férfit!!
16/17 A kérdező kommentje:
Akkor vigyazz ra nagyon! ;)
Ami engem illet, mar nem is tudom, higyjek- e ebben vagy sem, 24 eves vagyok es meg szerelmes nem voltam, mert egy ideje kizarolag az ilyenek talalnak meg, rossz lehet a kisugarzasom :S
2012. júl. 7. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!