A nagyim mindig arra célozgat hogy XY jó lenne nekem pasinak. Ez másnál is így van?
Igen :D
Bár az én mamám eléggé felvette a mai ritmust, de azért mindig kérdezi van-e valakim, néha felmérgel, de belefér :)
A másik mamám mindig nagymenő férfiakat néz ki nekem :D, de iszonyú jó ízlése van, ezek a férfiak, le a kalappal.
Viszont még soha egyik sem érdekelt férfiként, nem működött a kémia, és egyébként sem kellene olyan, akit mamám választ, csak azért sem :D Igazából nincs megelégedve az egyik gyereke választásával, ezért akar nekünk jó férjet...
Őt azzal szoktam idegesíti, hogy én már a megjelenésemben is státuszszimbólum vagyok, nem kell mellém senki :D (Persze csak vicc,ilyenkor leáll egy időre :D )
Nem, nem vagyok ezért mérges rá, inkább megmosolygom, meg lerendezem egy "Jaj mama..."-mondattal. Aztán ő is elneveti magát :)
Egyébként én is úgy vagyok vele hogy "azért sem". Mondjuk ehhez az én nagyimnak semmi köze, de van egy szomszéd néni (ő is nagymama) és teljesen be van már indulva, hogy az unokájával összehozzon. Már annyi jó dolgot hallottam arról a fiúról hogy csak na. Mindig ha találkozunk azt mondja hogy "Nem akarsz-e egy jóképű fiatalemberrel találkozni?" vagy hogy képzeljem el hogy most vett magának autót és hűűű meg ha....Jaj olyan idegesítő, meg eleve milyen srác lehet, akinek a 80 éves nagyanyja próbál barátnőt szerezni.
:D
Az én mamám kerek perec felajánlott az egyik dokinak :DDDD
Hála istennek nem tudja az orvos,hogy ki vagyok:DDD
Megkérdezte tőle, hogy mit szólna egy szép fiatal lányhoz barátnőnek :D úgy égne a pofám, ha ez kiderülne :DDD
Ismerem az orvost, rendes ember tényleg, mocskos jól néz ki, de ezek után nagy ívben kerülöm :DDD
Tudom, hogy jót akart mamám,de ez valahol akkora poén :'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!