Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagyim mindig arra célozgat...

A nagyim mindig arra célozgat hogy XY jó lenne nekem pasinak. Ez másnál is így van?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és nincsen barátom. Pl most nemrég elkezdtem egy tanfolyamra járni és az volt kb a 2. kérdése hogy vannak-e ott pasik (azért hogy legyen már valakim) vagy itt nem messze van egy kis üzlet ahol az eladó egy nagyon kedves pasas, és mindig megkérdezi hogy XY bent volt-e mikor bementem, ma pedig azt kérdezte tőlem hogy nős-e :D Hát honnan tudjam, meg amúgyis ránézésre inkább 40 felé jár mint 30 felé...Ez más nagyiknál is így van?
2011. dec. 9. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Ők ilyen világban nőttek fel. Akkor ért a nő valamit, ha férje volt. Ne haragudj ezért rá, már nem fog megváltozni.
2011. dec. 9. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Igen :D

Bár az én mamám eléggé felvette a mai ritmust, de azért mindig kérdezi van-e valakim, néha felmérgel, de belefér :)

A másik mamám mindig nagymenő férfiakat néz ki nekem :D, de iszonyú jó ízlése van, ezek a férfiak, le a kalappal.

Viszont még soha egyik sem érdekelt férfiként, nem működött a kémia, és egyébként sem kellene olyan, akit mamám választ, csak azért sem :D Igazából nincs megelégedve az egyik gyereke választásával, ezért akar nekünk jó férjet...

Őt azzal szoktam idegesíti, hogy én már a megjelenésemben is státuszszimbólum vagyok, nem kell mellém senki :D (Persze csak vicc,ilyenkor leáll egy időre :D )

2011. dec. 9. 13:54
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem, nem vagyok ezért mérges rá, inkább megmosolygom, meg lerendezem egy "Jaj mama..."-mondattal. Aztán ő is elneveti magát :)

Egyébként én is úgy vagyok vele hogy "azért sem". Mondjuk ehhez az én nagyimnak semmi köze, de van egy szomszéd néni (ő is nagymama) és teljesen be van már indulva, hogy az unokájával összehozzon. Már annyi jó dolgot hallottam arról a fiúról hogy csak na. Mindig ha találkozunk azt mondja hogy "Nem akarsz-e egy jóképű fiatalemberrel találkozni?" vagy hogy képzeljem el hogy most vett magának autót és hűűű meg ha....Jaj olyan idegesítő, meg eleve milyen srác lehet, akinek a 80 éves nagyanyja próbál barátnőt szerezni.

2011. dec. 9. 14:02
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

:D

Az én mamám kerek perec felajánlott az egyik dokinak :DDDD

Hála istennek nem tudja az orvos,hogy ki vagyok:DDD

Megkérdezte tőle, hogy mit szólna egy szép fiatal lányhoz barátnőnek :D úgy égne a pofám, ha ez kiderülne :DDD

Ismerem az orvost, rendes ember tényleg, mocskos jól néz ki, de ezek után nagy ívben kerülöm :DDD

Tudom, hogy jót akart mamám,de ez valahol akkora poén :'DDD

2011. dec. 9. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Képzeld az enyém egy pappal akart összehozni. ( reformátusoknál házasodhatnak) Először nem értettem mindig dicsérte stb.. engem nem érdekelt, majd konkrétan megmondta hogy milyen jó lenne nekem, miközben volt már barátom. Akkor már 1-2 hónapja jártunk, aztán a mama látta hogy komoly köztünk és leállt a témával, mára már nagyon megvan elégedve a választásommal.
2011. dec. 9. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:
A pap is jó sztori lehetett :DDD
2011. dec. 9. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Gondolj bele minden vasárnap azt hallgattam mi volt a templomban, milyen jó vágású az új pap stb.. Először le sem esett, csak hallgattam.
2011. dec. 9. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Hehe :DDD
2011. dec. 9. 14:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, azért olyat ne jelents ki, hogy "meg eleve milyen srác lehet, akinek a 80 éves nagyanyja próbál barátnőt szerezni" - elvégre te is ebben a cipőben jársz. Láthatod, mennyi beleszólásod van a dologba. Na, annak a szerencsétlen unokának is annyi lehet.:)
2011. dec. 9. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!