Miert kell egy nos pasinak szereto?
A legjobb barátom nős és a felesége egy ..húúúúúúúúúúúú ... bombázó!!! 39 éves, két gyermeket szült, de... szóval érted!
Ettől függetlenül a pajtim cseppet sem boldog vele. Nagy szeretetben nevelik a gyerekeket, lángolt köztük évekig a szerelem. A felesége az első szülésnél (kislányuk) a minden volt. Nem bírt vele betelni, hogy milyen csodálatos pillanatot hozott a pajtim életébe. Néha már úgy kellett leállítani az nyál csurgatásról!
Fél éve válnak, mert az asszony a második gyerek után úgy gondolta, hogy ő nem túl jó a pajtimnak, ezért keresett egy kissé másabb férfit. A pajtim teljesen összezuhant, nem tudta és szerintem nem is akarta már visszacsinálni a kapcsolatukat. Pár hónappal a történtek kiderülése után rátalált a szerelem (újra).
A jelenlegi feleségét megkérdezte, hogy miért ment félre?! A válasz ennyi volt: mert túl kövér voltam és depressziós hozzád. A két terhesség alatt összesen 8 kilót hízott!!!
Nem arrol van szo, hogy keves az onbizalmam. Azt viszont latom, ha valaki jobb no nalam, es az a csaj tenyleg szep.
Koszonom a valaszaitokat!
Bocs,de szerintem mindenki olyan képeket tesz fel,amiken szép,mosolyog.Nem mogorva,csúnya képet...
Mondjuk én a te helyedben nem kezdenék nős férfival(hidd el van tapasztalatom benne),mert nála mindig csak a második (többedik)lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!