Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert kell egy nos pasinak...

Miert kell egy nos pasinak szereto?

Figyelt kérdés
Valaki ezzel ostromolt ma, hogy legyek szeretoje. Az illeto nos, gyereke is van, az elobb megneztem a kepeit facebookon, es a felesege gyonyoru, nala jobb pasit is kaphatott volna. Szexi alak, karakteres arc, szep hosszu egyenes haj.. en meg amolyan atlagos vagyok, se az arcom nem valami megfogo, se az alakom nem a legszebb, se kover se sovany nem vagyok, csak olyan aranytalan. Nem ertem az ilyet...
2012. júl. 4. 17:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Mert nem elég neki a feleség. Nem a külseje nem elég, hanem másvalaki kell, vagy másvalaki is kell. Elhanyagolt pasiknál gyakori jelenség. Elhanyagolt nőknél is. ;-)
2012. júl. 4. 17:23
 2/17 anonim ***** válasza:
54%
Lehet, h pont ez tetszik benned neki. A tökéletlenség. Én is így vagyok a pasikkal. Jóképűek, szépek nem kellenek, de a markáns vagy kevésbé előnyös kinézetű, de ÁPOLT pasik jobban bejönnek.
2012. júl. 4. 17:33
 3/17 anonim ***** válasza:
55%

A legjobb barátom nős és a felesége egy ..húúúúúúúúúúúú ... bombázó!!! 39 éves, két gyermeket szült, de... szóval érted!

Ettől függetlenül a pajtim cseppet sem boldog vele. Nagy szeretetben nevelik a gyerekeket, lángolt köztük évekig a szerelem. A felesége az első szülésnél (kislányuk) a minden volt. Nem bírt vele betelni, hogy milyen csodálatos pillanatot hozott a pajtim életébe. Néha már úgy kellett leállítani az nyál csurgatásról!

Fél éve válnak, mert az asszony a második gyerek után úgy gondolta, hogy ő nem túl jó a pajtimnak, ezért keresett egy kissé másabb férfit. A pajtim teljesen összezuhant, nem tudta és szerintem nem is akarta már visszacsinálni a kapcsolatukat. Pár hónappal a történtek kiderülése után rátalált a szerelem (újra).

A jelenlegi feleségét megkérdezte, hogy miért ment félre?! A válasz ennyi volt: mert túl kövér voltam és depressziós hozzád. A két terhesség alatt összesen 8 kilót hízott!!!

2012. júl. 4. 17:35
 4/17 anonim ***** válasza:
Kell még egy biztos p*nci a felesége mellé...akihez bármikor nyúlhat
2012. júl. 4. 20:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy jellemezted magad, nem lehet túl nagy önbizalmad. Így a pasi végre valakivel kapcsolatban érezheti, hogy ő a jobb. A felesége mellett kevésnek érzi magát, veled akar kompenzálni. Hajtsd el a francba!
2012. júl. 5. 00:09
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem arrol van szo, hogy keves az onbizalmam. Azt viszont latom, ha valaki jobb no nalam, es az a csaj tenyleg szep.

Koszonom a valaszaitokat!

2012. júl. 5. 16:44
 7/17 anonim ***** válasza:
mert annyi nincs benne, hogy kilépjen a kapcsolatából, de másra vágyik. simán megalkuvóak az ilyen férfiak. szarból építenek várat.
2012. júl. 7. 13:31
 8/17 A kérdező kommentje:
De nekem ugy tunik, hogy boldogok. Minden kozos kepuk idilli, mosolyognak, olelkeznek, vagy a gyereket nezik...
2012. júl. 7. 13:37
 9/17 anonim ***** válasza:
a férfi biztos nem az.
2012. júl. 7. 13:40
 10/17 anonim ***** válasza:

Bocs,de szerintem mindenki olyan képeket tesz fel,amiken szép,mosolyog.Nem mogorva,csúnya képet...

Mondjuk én a te helyedben nem kezdenék nős férfival(hidd el van tapasztalatom benne),mert nála mindig csak a második (többedik)lehetsz.

2012. júl. 7. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!