Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A barátom lánya utál.

Mit tegyek? A barátom lánya utál.

Figyelt kérdés
1 éve ismerem a pasimat, van egy lánya, akit többnyire ő nevel, mert az anyja nem nagyon foglalkozik vele. A lány 12 éves, a barátom 30. Egyéjszakás kalandból született. Nem bír engem elviselni, pedig én mindent megteszek. Ha felajánlom, hogy elviszem vásárolgatni, moziba vagy csak beülnék vele vhova, hallani sem akar róla. Múltkor azt mondta nekem, hogy gyűlöl, mert elveszem az apját, meg hogy egy buta liba vagyok és folyton leszól, amiért filmrendező szakon vagyok a Filmművészetin. Én kedves vagyok vele, próbálok a kedvében járni. Ráadásul múltkor ránk nyitott, mikor épp...a hálószobában. Annyira kínos volt, utána hozzánk se szólt. Ami még kínos, hogy a barátom elég keményen füvezik. Van egy zenekara, több helyen fellép és a kiscsaj ezért is kivan, mert nincs vele olyan sokat. Ami érthető, csak ezért is engem okol. Mondtam már neki, hogy nagyon szeretem az apját, viszont neki mindig is első helye lesz az életében. Nem akarom elhagyni, viszont úgy érzem 20 évesen ez még kicsit sok nekem..Ez mindig így marad, vagy tudok ellene tenni?
2009. júl. 9. 23:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek: Amit mondtál neki, amikor leszólta a munkádat, igazad van, nem kellett volna. Elhiszem, hogy rosszul esik, de te vagy a felnőtt, neked kell helyesen viselkedni. A leszólja munkádat, mosolyogj, de ne szólj vissza, hidd el nekem: ha nem reagálsz rá, békén fog hagyni. Csak ne reagálj rá!

Valamint hogy megy az, hogy a barátod füvezik? Mesélnél erről? Nekem tisztára Spanglis Nancy jutott róla eszembe:P

2009. júl. 14. 11:50
 22/22 anonim ***** válasza:

Ha filmrendező szakra jársz, értelmes, okos lány vagy.

Sajnos a kapcsolatod nem biztos, hogy megéri a vesződséget.

A testvéremmel kb. ennyi a korkülönbség közöttünk. Ilyenkor imádnak vagy gyűlölnek mindenkit.

Az Én javaslatom sokkal durvább, mint az eddigiek.

Ha így viszonyult a munkádhoz, - mivel rokonszakmában dolgozom -, akkor nem ártana egy kis helyretevés.

Ahelyett, hogy szeretettel közelítenél felé, amit lefitymálhat, egy darabig Jégkirálynő pózt vegyél fel. Ha a munkádon dolgozol és közelít, akkor határozottan küldd odébb, hogy ez most komoly dolog és nincs időd gyerekekkel foglalkozni.

Egyáltalán, amíg logikátlanul viselkedik, addig legyél kicsit fölényes, főleg a műveltségét célozva meg.

Ha pedig egyedül vagytok otthon, akkor vigyél haza válogatott filmeket, amiket nyugodtan végignézhetsz. Akkor vagy békén hagy, vagy leül veled nézni. Legfeljebb tanul belőle. Ha idétlenül viselkedik kezeld hisztis gyerekként, az apja előtt is, ha nem, akkor felnőttként, partnerként.

2009. júl. 14. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!