Mit tegyek? A barátom lánya utál.
A kérdezőnek: Amit mondtál neki, amikor leszólta a munkádat, igazad van, nem kellett volna. Elhiszem, hogy rosszul esik, de te vagy a felnőtt, neked kell helyesen viselkedni. A leszólja munkádat, mosolyogj, de ne szólj vissza, hidd el nekem: ha nem reagálsz rá, békén fog hagyni. Csak ne reagálj rá!
Valamint hogy megy az, hogy a barátod füvezik? Mesélnél erről? Nekem tisztára Spanglis Nancy jutott róla eszembe:P
Ha filmrendező szakra jársz, értelmes, okos lány vagy.
Sajnos a kapcsolatod nem biztos, hogy megéri a vesződséget.
A testvéremmel kb. ennyi a korkülönbség közöttünk. Ilyenkor imádnak vagy gyűlölnek mindenkit.
Az Én javaslatom sokkal durvább, mint az eddigiek.
Ha így viszonyult a munkádhoz, - mivel rokonszakmában dolgozom -, akkor nem ártana egy kis helyretevés.
Ahelyett, hogy szeretettel közelítenél felé, amit lefitymálhat, egy darabig Jégkirálynő pózt vegyél fel. Ha a munkádon dolgozol és közelít, akkor határozottan küldd odébb, hogy ez most komoly dolog és nincs időd gyerekekkel foglalkozni.
Egyáltalán, amíg logikátlanul viselkedik, addig legyél kicsit fölényes, főleg a műveltségét célozva meg.
Ha pedig egyedül vagytok otthon, akkor vigyél haza válogatott filmeket, amiket nyugodtan végignézhetsz. Akkor vagy békén hagy, vagy leül veled nézni. Legfeljebb tanul belőle. Ha idétlenül viselkedik kezeld hisztis gyerekként, az apja előtt is, ha nem, akkor felnőttként, partnerként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!