Szeretném, ha kimondaná, hogy akar még egy gyereket! Hogy vegyem erre rá?
A 7-es nem normális.Én nő vagyok,szoktam játszmázni,de azért nekem is sok.Miért kell ekkora kerülő?
"figyelj,arra gondoltam jó lenne egy második baba,mit gondolsz róla"?
Tipikus nő vagy... Hogy vegyem rá a páromat arra, amit én akarok, hogy a végén azt higgye, ő jutott erre a következtetésre.
Vagy egy másik találó: a nők a saját véleményüket akarják hallani, csak férfihangon.
Szerintem normális kapcsolatban nyíltan kéne beszélni arról. Ha nem akarod, hogy úgy tűnjön, te akarod a másodikat (holott ez az igazság), mitől lesz jobb, ha kimesterkeded ugyanezt csak más úton? Jobb a lelkednek? Légy egyenes. Ha annyira nem akarja a másodikat, úgyis látod majd rajta.
Ok, tényeleg lehet, hogy tipikus nő vagyok...
és tényleg Vele kell majd megbeszélnem.
Köszi a válaszokat!
A férfiak ugyanúgy játszmáznak, nem kell mindig a nőket szapulni.
Kérdező, te meg tényleg ne játszmázz. Kérdezd meg tőle, aztán jólvan.
Piffanyukam... legkozelebb a ferjeddel beszelgess. Tobb ertelme van mint ide beirni a kerdest.
Az ilyen nyakatekert manipulativ fassagoktol all egnek minden pali hatan a szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!