Biszex lány vagyok és tegnap a szüleim ezt megtudták ( nem részletezném hogy hogyan...)
Nem reagáltak valami túl jól. Anyám pszhiologushoz akar vinni és minden áron meg akar változtatni.Minden barátomtól el akar tiltani és a b.nőmtől is el akar választiani, amit én nem fogok hagyni mert nagyon szeretem!
Mit kéne tennem hogy, elfogadjanak vagy legalább beletörődjenek a helyzetbe és találkozhassak a b.nőmmel??
Mondd meg nekik, ez nem betegség, nem mentális baj, nem a barátok vittek bele, hanem te ilyen vagy, kezdjenek el beletörődni. Nem belenevelik az embert és kinevelni sem lehet, hogy milyen irányultságú a szexuális igényed. Ha vinni akarnak, megmondod, hogy nem és pont. Bár nem mondom, ha annyira el akarnak vinni, lehet te inkább beszélgess arról a pszichológussal, hogy hogy fogadtasd el ezt a szüleiddel meg miért ilyen rossz velük a kapcsolatod.
2012. júl. 4. 13:07
3/7 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg leülni velük és megbeszélni, hogy ez nem betegség és, hogy az ember, ha szerelmes nem számít, hogy fiú vagy lány az illető. Mondd el nekik, hogy ettől te még ugyanaz az ember vagy, mint aki eddig voltál, és igazán elfogadhatnának, ha már egyszer a lányuk vagy. Remélem sikerrel jársz. Én szurkolok neked.
2012. júl. 4. 13:09
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. júl. 4. 13:55
5/7 anonim válasza:
Müködj velük együtt, ha dokihoz visznek menj. Ha a doki mondja nekik el a dolgokat el fogják fogadni. Még az is lehet igazuk lesz és csak egy tinifellángolás, gyakori eset. Jön Brad Pitt és a barátnőnek annyi, ki tudja, majd kiderül.
Addig is légy közremüködő, ide kell az elfogadáshoz, sok álmuk épp most hullik szét, ezt fel kell dolgozniuk. Barátnő pedig max nem megy fel, attól még ezer hely van ahol találkozhatsz vele.
2012. júl. 4. 16:34
6/7 anonim válasza:
Na sikerült valamit elérni? :) Beszéltél velük?
2012. júl. 7. 13:42
7/7 A kérdező kommentje:
Beszéltem de semmi jó :/ most ott tartanak h feljelentik a barátnőmet mert én még kiskorú vagyok ő pedig nem... Szal csak romlik a helyzet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!