Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljunk anyuval?...

Mit csináljunk anyuval? Teljesen elmarja így maga mellől az öcsémet!

Figyelt kérdés

Az öcsém 23 éves, és kb. 3 éve együtt van egy nála 15 évvel idősebb nővel, akinek van már 3 gyereke (nyilván mástól). A tesóm teljesen szerelmes, nagyon jól kijön a hölggyel, boldognak tűnik (és szerintem az is).

Anyu pedig teljesen ki van akadva, már évek óta hallgatjuk, hogy a tesóm mennyire elcseszi az életét, folyton "a k.rva"-ként emlegeti a nőt (aki többek között pl. ezért sem lett bemutatva anyunak), állandóan cseszteti az öcsémet, aki ezt már elég nehezen viseli. Tegnap anyu mesélte, hogy meg fogja keresni az illető hölgyet -ha kideríti, hol lakik (szerintem beteges, de már ráállította a kolléganőit is, hogy nyomozgassanak utána)-, és elbeszélget vele, hogy ne tegye tönkre az öcsém életét (a nőnek is van munkája, nem szedi el a tesóm pénzét, bár valamennyit nyilván ad neki a tesóm, hiszen gyakorlatilag nála lakik).

Miért nem tud anyu ebbe belenyugodni? Ha látja az öcsémen, hogy boldog, akkor miért nem hagyja békén? Vagy tényleg elrontaná az életét az öcsém?

A másik tesónk párjával, illetve az enyémmel sincs semmi baja, nagyon szereti őket, de én már nem bírom, hogy anyu ennyire ellenséges, és hogy a tesómmal is el fogja rontani teljesen a kapcsolatát.

2012. júl. 4. 11:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

Nézzétek, anyuka aggódhat, lehet, hogy igaza lesz, lehet, hogy nem, de a világon semmi joga beleavatkozni egy 23 éves ember életébe, még akkor se, ha az a fia. A véleményét elmondhatja természetesen, de ennyi.

"Tegnap anyu mesélte, hogy meg fogja keresni az illető hölgyet -ha kideríti, hol lakik (szerintem beteges, de már ráállította a kolléganőit is, hogy nyomozgassanak utána)-, és elbeszélget vele, hogy ne tegye tönkre az öcsém életét" - ezt meg egy határon túl zaklatásnak hívják, és a törvény bünteti.

Úgyhogy kedves Kérdező, talán erről kellene felvilágosítani anyukádat, mielőtt még teljesen fixa ideája lesz ez a dolog...

2012. júl. 4. 12:58
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is a választ.

A 12.50-es válaszoló kifejthetné egy kicsit, hogy pontosan mire is gondol!? Milyen módszer lenne hatásos? És miért olyan biztos, hogy (rossz) véget fog érni a kapcsolat?

2012. júl. 4. 13:08
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

Nézd, Kérdező, velem anyám sacckb ugyanezt csinálta anno, bár én akkor 18 voltam, az akkori párom meg 7 évvel idősebb, gyermektelen és elvált, de ez utóbbi nagyon csípte anyám úgymond "erkölcseit"...

Na, szó szót követ, sikeresen szét is marta (részben) azt a kapcsolatot... aztán a következő években még volt nehány "akciója"... namost anyámmal 20 éve nem állok szóba, amikor előkerült a minap és rájöttem, hogy még mindig hepciáskodni és nem bocsánatot kérni nem engedtem be, és őszintén szólva életem leginkább megbánt dolga az, hogy 18 évesen nem állíítottam le sokkal keményebben, radikálisabban, ezért még évekig bele tudott pofázni meg kavarni az én életembe, meg a környezetem életébe.

Szóval, ha anyukátok is ilyesmi sorsra vágyik 20 év múlva az öcséd részéről, akkor folytassa csak nyugodtan...

2012. júl. 4. 13:20
 14/17 anonim ***** válasza:
29%

azért az meleg, hogy 20 évesen egy 35 éves nő után futkosott. az most lényegtelen, h van-e gyereke vagy nincs. de hát ugye még az is van.

sztem az a nő sem teljesen 100as, ha olyan fiúval kezd, aki pár év híján a gyereke lehetne...

most nagy divat a lányoknál az apjukkorú hapsik után szaladgálás, de nő létemre mondom, hogy nekem még ez sem jön be.

anyukád indokai sztem a következők lehetnek:

a tesódtól nem lesz unokája. gondolom egy 40 felé közeledő nő már nem nagyon akar 4. gyereket.

szégyenli az ismerősök közt, h a fiának nem korban hozzáillő a párja.

ennyi idősen minek köti le magát, és miért neveli más gyerekét?

majd elmúlik a nagy szerelem, és a tesód rájön, h amit csinált röhejes.

anyukám nekem is nagyon korán elvált, mégsem huszonéves fiúcska volt a nevelőapám.

2012. júl. 4. 13:30
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

hagyja anyukád a tesódat.

a tesód meg rá fog jönni pár hónap/év múlva hogy ez nem jó neki.

mert minden ember a saját kárából tanul...

12:50es voltam

2012. júl. 4. 13:31
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
csak utána legyetek mellette, mert érzelmileg le fog nullázódni!
2012. júl. 4. 13:33
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

Sajnos mindketten nekem panaszkodnak, és én próbálom megérteni anyut, de mindig az öcsémnek kell, hogy igazat adjak. Remélem fog változni valami, rossz viszonyt nem akarok velük.

Zöld kezet nyomtam mindenkinek.

2012. júl. 4. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!