Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Figyelmeztessem a 78 éves...

Figyelmeztessem a 78 éves elvált (de kapcsolatban lévő) apámat, hogy megcsalják vagy inkább ne, mert annak a tudata neki többet ártana egészségileg, és nem éri meg a rizikót?

Figyelt kérdés

Egy nálánál jóval fiatalabb nővel van kapcsolata akibe ő fülig szerelmes annak ellenére, hogy ezzel a nővel 10 évig élt házasságban, akkor is megcsalta őt, de 1 évvel ezelőtt valahogy megint összekerültek, de persze a nő nem változott. Amikor anno elváltak, az az apámat erőssen megviselte, el kezdett inni, stb. Most meg ad magára, sportol is, hogy minnél jobb formában legyen. Ha megtudja a hírt, valószínű, hogy megint szakítanának, de apámat ez megint lelki és testi romlásba döntené és ez 78 éves korban már súlyosabb következményekkel járna.

Szóval mit tanácsoltok, szóljak most neki, vagy később, vagy soha? Vagy van más alternatívája valakinek?

2012. júl. 3. 22:14
1 2
 11/12 Réci20 válasza:
Ne szólj neki semmit. Ha lehetséges, akkor ültesd le a nőt és mgyarázd el neki, hogy ennek nem lesznek jó következményei amit csinál.
2012. júl. 9. 07:50
 12/12 A kérdező kommentje:

Réci20 és a többiek!

Köszönöm mégegyszer a válaszaitokat, kb. 80/20 arányban javasoltátok, hogy ne szóljak neki, nem is szóltam, persze nem a tanácsaitok miatt, de azok arra nagyon jók voltak hogy megerősítsenek engem abban, hogy pár hónappal ezelőtt jól döntöttem, mert az igaz, hogy kétségeim azok utólag voltak, ezért is tettem fel itt a kérdést.

Köszönöm.

2012. aug. 5. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!