Miért veszik félvállról a problémámat, még a párom is piszkál, holott nehéz nekem ezzel együtt élnem, mi lenne a helyes megoldás?
Én megértelek, én a lepkéktől félek ennyire. Képzelheted, hogy azon mennyire röhögnek, a pók legalább még valamennyire elfogadott. Ráadásul folyton azzal jönnek, hogy "dehát olyan szépek!" meg "a pillangók nem bántanak", ezt én is tudom, de szerintem undorítóak és ijesztőek.
Sajnos fogalmam sincs mi a helyes megoldás. Esetleg tarthatnál az ajtónál egy hosszú nyelű partvist, amivel lesöpröd a hálót, és akkor be tudsz menni. Vagy valami pókirtót+seprűt, a méregtől belassulnak. Fújd be az ajtó környékét is vele, hátha nem mennek oda.
Nálunk mindig nyitva van az ajtó a lakásban ilyen melegben, csomó pók van a szobámban tegnap este a fejem elött is elmászott egy a párnámon! De engem nem nagyon izgatnak a pókok régen énis féltem tőlük de ma már egyáltalán nem izgat ha rám mászik az éjjel akkor sem, csak szépen lepöckölöm, a pók jobban fél az embertől!!! és nem sokban különbözik egy más bogártól akár katicabogár, csak több lába van.. ugyanolyan bogár mint a többi nem értem mitől félnek a póktól egyes emberek mikor ha belegondoltok nem csinál semmit csak él mint más bogár!
15/F
Szia!
Én megértelek, attól is rosszul lettem, hogy elolvastam az írásodat. Bakker! Hol élsz? a dzsungelben? Már bocs de ilyet még nem láttam hogy minden nap vastagon pókos a bejárat! Tüntessétek el onnan a növényeket (ha vannak) hátha segít) vagy azokat a tereptárgyakat amire a hálót szövik, hátha odébb állnak!
Ez borzalmas! Nekem ez a legnagyobb fóbiám, szó szerint hisztis 5 évessé válok, hacsak szóba kerülnek.
Párom a molylepkéktől fél, nekem mondjuk ez a fura, hiszen olyan ártalmatlannak tűnnek. ;)
Megnéztem volna :D Viccet félre téve...
Én is félek tőlük..Porszívóval szívom fel őket,de sokszor néztem a csövet,hogy nem e jön ki...Párom szokta leütni őket,ha itthon van.
De én a nagyobb rovaroktól is undorodom.Tudom,hülyén hangzik,de ez van.Többször volt bent nálunk ilyen poloska félék..hát míg párom nem volt a közelben,addig csak rátettem valami dobozt.Már páárom meg is szokott szólni.Egyik este egy kis kabócával szerencsétlenkedtem.Párom hozzászólása:
"Hagyd már azt a bogarat,mert szívrohamot kapsz itt nekem egy kis rovartól" ...hát így :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!