Gyakori az anya fia beteges családi kapcsolat?
Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 18:27
11/20 A kérdező kommentje:
Igen,már párom is már sokszor mondta,h. megbánta,h. ide építkezett anno.Felépítettet egy szép új házat 4 éve,és még most jár le ebben az évben a hitelek.Ahhoz képest gyorsan kifizette az adósságokat,és én is szeretem ezt a házat.De nem lehet a házat is magunkkal vinni,ha költözünk.A válása is 2 éve egy vagyonba került.Nem tudom elhagyni,mert szeretem!És ő is szerelemből szeret,ebben bisztos vagyok.4 napja már ott tartottunk,h. elköltözök,már nem bírom tovább.Ő egy szál gatyában jött utánam a kapun h. nem ez a megoldás, és h. nem akar elveszíteni.De az anyuval sem akar összeveszni.Főlag azért sem akar haragban lenni velük,és azért is nem szeretne elköltözni,mert hátul az óriás udvaron ott van az élete a vagyona.Az apjával közös vállalkozásuk van.Földműveléssel foglalkoznak.Az udvaron vannak az összes gépek.És ezt nem lehet magunkkal vinni ha elköltöznénk egy városba.És ha elköltöznénk,a telephely így is úgy is ott marad az udvaron,mert máshova nem lehet a gépeket rakni.És az új építésű ház ott állna üresen.Tehát ez egy lehetetlen helyzet.Szeretjük egymást,és soha nem lenne köztünk veszekedés,mindig anyós miatt van az összes vitánk. Az anyjáék direkt leskelődtek utánunk,és amikor volt a multkori cirkusz,persze,h. mindent láttak,és lemerem fogadni,h. anyós röhögött a markában.
2009. júl. 11. 10:34
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és az utolsónak üzenem,h. sajnálom.Ezt a helyzetet,csak az tudja szívből átérezni,és megérteni,aki benne van ebbe a szituba.Ti nálatok mi a helyzet?Ott laktok a mamiékkal?Vagy mellettük?
2009. júl. 11. 10:36
13/20 anonim válasza:
Mi a mamiékkal lakunk együtt, de nálunk nem anyóspajtás a ragaszkodó-annyira, hanem a kedves papa...
És ő sem nyálasan, hanem érzelmileg zsarolja, nem tudom melyik a jobb, de mi most költözünk el, mert betelt a pohár!
14/20 anonim válasza:
Ha téged nem piszkál az anyós és egyébként minden ok, akkor hagyd rá. Amíg nem akarja ellened fordítani és nem szól bele a házasságotokba, addig nem mindegy?
Neki a gyereke, had puszilgassa.
Soha nagyobb bajod ne legyen. :)
15/20 anonim válasza:
Ott basztátok el,hogy melléjük költöztetek. Ez nem fog igy müködni
16/20 anonim válasza:
Mi számít betegesnek? Az én anyósom is minden nap felhívja a fiát és általában fél órát beszélnek is. Engem egyáltalán nem zavar, sőt örülök, hogy ilyen jó a kapcsolatuk. Sőt én is szoktam anyóssal beszélgetni, van hogy elég sokat is. Ugyanúgy a másik fiát is gyakran hívja Anyuka, de én ebben semmi kivetnivalót nem találok. Miért baj az, ha szeretik egymást? Attól engem nem szeret kevésbé a párom, hogy beszélget az anyukájával minden nap. Nem értem a problémát.
17/20 A kérdező kommentje:
Nem az a gond,h. szeretik 1mást.Félre értettél.Az a gond,h. mindenbe beleszól.Kopogás nélkül benyit,illetve szó szerint beront a házba.Állandóan ki vagyok oktatva.Egy példa.Kiteregetek az udvaron,és mivel nem úgy teregetek ahogy ő,ezért átjön,és leszedi a ruhákat és újra felrakja.1 példa a nagyon sok közül.Olyan sunyi módon szekál állandóan,lehetőleg akkor,ha a fia nem hallja,és nem látja.A sógornőmmel egymásnak fordított minket teljesen,1 évig,köszönésen kívül nem beszéltünk.A múltkor viszont lehetőségünk volt kibeszélni anyóst,és nagyon sok minden kiderült.Engem mindenfélének lehord sógornőmnek,a bajait neki sorolja el,de a szemembe egyszer sem mondja.És ugyan ez ment fordítva is.EDinát,meg nekem sorolja el.A házuk úgy van,h. egyből átlát a mi udvarunkra,és a bejáratunkra.És amikor hazaérünk valahonnan,egyből kiugrik a házukból,és megy a faggatózás.Állandóan megjegyzi,ha kapok valamit a fiától h. kinek a pénzéből van?Ugyan is én nem dolgozok,még tanulok,és nagyon jól tudja ezt.És direkt ki is hangsúlyozza h. kinek a pénzéből vettem?.Mikor odabújok előtte a fiához,akkor ő is bújik a fiához.Ezek a dolgok nagyon idegesítenek.A mulkori veszekedés után a párom nem szólt az anyjához 2 hétig.De nem azért mert nem akart,hanem mert már ott tartottam,h. szedem a cuccom és elmegyek.Mit ad az isten,anyós most kórházban van,a kisfia,meg 2 hete tiszta takony.Nem azért van kórházban mert nagyon beteg,csak sajnáltatja magát.Így akar újra közel kerülni a fiához.Ami sikerült is.A párom a fejemhez is vágta,h. az én hibám.Csak azt nem látja,h. anyuci mindig kórházban van,ha a valamelyik fia nem szól hozzá pár napig.Persze kiengedik az orvosok ilyenkor mindíg,mert nincs semmi baja.Anyós az összes menyét utálja,és nagyon féltékeny ránk.(a párom előző felesége is ezért vált el,mert ő nem bírta már idegekkel) EDináék,hetente csak egyszer jönnek ki vidékre anyósékhoz 2 órára,akkor is teljesen kiborítja.Igen azzal b@szták el az uramék,anno,h. ideépítkeztek,csak h. akkor is az anyu vette,már évekkel ezelőtt a telket a fiának,biztosra akart menni,h. a fia a közelében marad.Én még nem vagyok a páromnak a felesége,csak így gyorsabb leírni,h.:anyós.
2009. júl. 22. 09:22
18/20 anonim válasza:
Én vagyok akitől kérdeztél: igen, nagyon hasonlóan lakunk mi is mellettük, mint ti. Külön ház, egy telken. Elköltözni nem tudunk, nekünk is minden pénzünk benne van a házban. Itt is ki volt találva a dolog, h a kicsi fiú nehogy 2m-nél messzebbre költözzön.
Kitartás, nem vagy egyedül :S
19/20 A kérdező kommentje:
Nagyon kitanultak ezek az anyucik!!!Remélem én még csak véletlenül sem leszek ilyen boszorkány!:S
2009. júl. 27. 10:31
20/20 anonim válasza:
Ebben rendesen benne van az após keze is. Ha szeretné a családját,a fiait, a menyeit, akkor nem tolná át rájuk az idegesítő feleségét. Ezt egyedül ő tudja leállítani!Még ha nincs is oda érte,kedveskedjen már a nőnek,az egész családja érdekében! De ő mossa kezeit és pipogyáskodik,játssza a szentet.Ő választotta a nőt (az anyóst) anno, és nem teheti azt hogy ő kivonul és az összes fia kapcsolata emiatt tönkremegy. Ő kedveskedjen, udvaroljon neki, foglalja le a feleségét! Inkább nézi ezt hogy miatta mindenki szenved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!