Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyakori az anya fia beteges...

Gyakori az anya fia beteges családi kapcsolat?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 18:27
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Az anyósom beteges rajongással szeretgeti,csókolgatja,hívogatja 2 pici 34, és 31 éves fiát.Nos nekem már ettől hányingerem van.Mi az anyósék mellett lakunk,külön családi házban,szóval minden nap találkozik a picikéjével (sajnos).2 éve tűrök,hallgatok,és nem látok kiutat ebből a helyzetből.A kérdésem az lenne,hogy meddig lehet ezt így bírni?A párom volt felesége 3 évig bírta majd elköltözött,a közös gyerekkel együtt.A "leendő" sógornőm is most vállni készül mert őt is rendre kiborítja az anyós.(itt is van egy gyerek) Pedig ők 20 kilóméterre arébb laknak.Mi meg közvetlen mellettük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szeretem a páromat.De vakok a testvérével együtt,nem hisznek nekünk.:( Anno anyós vette meg a mellettük lévő telket,párom nevére,hogy véletlenül se kerüljön egy kicsit se messze tőlük a kis drágája.
2009. júl. 9. 18:35
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik pici fia a te férjed?

Nos vele kéne beszélni, hogy ez émélyitő és hogy szoktassa le róla az anyját. Ha máskép nem keményen is oda lehet szólni. Legfeljebb sértődés lesz a vége.

Anyósnak van valakije, vagy egyedül él? Sajnos sokan nem tudják elengedni a gyereküket felnőttként sem.

És sokan vannak aki úgy gondolják nem az életnek, hanem maguknak szülik a gyereket. No ezek valóban a gyerkük nélkül összeroppannának.

Szerintem arra kéne megkérni az anyóst hogy ne égetse a gyerekeit azzal, hogy felnőtként gyerek stílbe szólítja őket. Talán ennyi változás belefér. Majd ha kettesben van a fiával akkor beszéljen vele úgy mintha degradált volna a gyerek. Szörnyű ez egyébként.

2009. júl. 9. 18:47
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak anyós van,após nincs?Lehet hogy ha volna kit csókolgatnia az anyósodnak,akkor nem a fiaiba lenne "szerelmes".Beszélj vele,hogy neked ez nem tetszik,nézzen már körül,hány anya gyagyázza így a felnőtt gyerekeit!?Fiai már gondolom megszokták,így nőttek fel,nekik ez már nem újdonság.
2009. júl. 9. 18:48
 4/20 A kérdező kommentje:
Persze van após is,de ő nem ilyen degenerált.Ő normális.És nem hiszem,hogy a férje ki szokta elégíteni a kedves 55 éves feleségét.Mert ehhez az elváltozott boszorkányhoz senki nem nyúlna hozzá.Nem én nem vagyok felesége páromnak,csak már megszoktam,h. anyósozom az anyját,mert így rövidebb leírni.A volt ex feleség is könyörgött kiabált a férjével,egyszerűen nem használt.Volt,h. az ex úgy kiosztotta anyóst,de annak a szipirtyónak semmi sem használ.1 hét múlva minthogyha semmi sem történt volna.Ja igen.És a fiúk ebben nőttek fel,ő nekik ez a természetes.Egyszerűen nem látják,h. valójában milyen is az anyjuk.
2009. júl. 9. 19:11
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk a hibásak, ez egyértelmű!!! A Mami csak ragaszkodik, ezek a "felnőtt" mamlaszok meg élvezik ezt a lehetelen helyzetet! Nevetséges..............és szomorú.Szerintem nem az anyóst kell betámadni, hanem azt a két semmirekellőt!Szerintem............
2009. júl. 9. 19:21
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja,azt hittem nincs férfi az anyós mellett és azért ragaszkodik ennyire a felnőtt fiaihoz.Ha a párodat nem zavarja és a kérésedre sem állítja le a kedves mamát,akkor szerintem nem tudsz mit tenni.Megszoksz vagy megszöksz...
2009. júl. 9. 19:48
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..Egyértelmű,hogy megszoksz v. megszöksz.Nos mivel ezt én nem tudom elviselni,csak eltűrni 1 darabig. Nekem sincsenek kötélből az idegeim.Hiába szeretem a párom.Az ex is szereti,mai napig, mégis a pasim az anyut választotta.Abban reménykedtem sokáig,hogy én megváltoztatom,hiszen amúgy nagyon szeret.De...........
2009. júl. 9. 21:32
 8/20 anonim ***** válasza:
95%

szerintem ha tudsz, lépj le. nekem is ment már tönkre kapcsolatom az anyuka féle érzelmi zsarolás miatt.

sajnálom, hogy ilyen családi hátterű pasit fogtál ki, de a 30as éveiben már senki nem fog változni.

vagy elfogadod a helyzetet, vagy dobbantasz. utóbbit javaslom, az idegeidnek is jobbat fog tenni.

minden jót!

2009. júl. 9. 23:11
 9/20 anonim válasza:
100%

Költözzetek el messzebbre. Van egy mondás: anyósod ne lakjon olyan közel, hogy papucsban át tudjon menni hozzátok.

Meg fogja rontani a kapcsolatot.

Most már csak az a kérdés: ti kitartotok-e egymás mellett vagy "anyuka" irányítja a ti kapcsolatotokat is?

2009. júl. 10. 09:36
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, dettó ez van nálunk is :(
2009. júl. 10. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!