Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segíthet egy kapcsolaton ha...

Segíthet egy kapcsolaton ha hosszabb ideig nem találkoznak a párok, vagy ez azt jelenti hogy már nem szeretik egymást?

Figyelt kérdés

A párom hamarosan külföldön fog dolgozni,én ennek megvallom örülök,és nem csak a pénz miatt. Elég lapos a kapcsolatunk,és sokat veszekszünk,

elsősorban a pénz miatt. Arra számítok hogy egy pár hónap távollét után javul a helyzet,legalábbis rájövünk mit érzünk egymás iránt!

2012. júl. 3. 12:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De kérdező... rengeteg kapcsolatban előfordul ez, mégsem megy rá mindenki. Nem a kapcsolatotok hibás a pénztelenségért, és nem a pénztelenség a hibás a kapcsolatotok megromlásáért. Vitáztok egymással egy probléma miatt, ahelyett, hogy próbálnátok erősíteni egymást a nehéz helyzetben. A probléma igazából itt van, lehet hárítani a pénzre, vagy bármi másra, hisz annyi baj adódhat, és fog is. Az élet már csak ilyen. A veszekedéstől nem lesz több pénz, én tudom, hogy nagyon nehéz néha megállni, hogy ne szólogassatok be egymásnak, de ha mégis ezt teszed, hiába sírsz itt a gyakorin...

Pont krízishelyzetben derül ki, hogy két ember mennyire képes/hajlandó együttműködni egymással, és hogy mennyire életképes a kapcsolat. Kár hárítanod ezt a pénzre, mert egy jó szó nem kerül egy fillérbe sem.

Egy kapcsolat helyzete csak a két szereplőjétől függ, ahol egy ilyen külső hatás szétszakíthatja a feleket, ott baj van a kapcsolat alapjával. Szóval ha szeretitek egymást, akkor szeretettel is forduljatok a másik fele, mert erről a rossz anyagi helyzetről - mint mondtam - egyikőtök sem tehet.

2012. júl. 3. 15:33
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem a pénztelenség a hibás a kapcsolat megromlásáért??? Jaj dehogynem!!! Nem minden esetben,de nagyon erősen rásegít. Nekem ne mondja senki hogy az "úgy szeretlek,de nincs mit enni" ettől bárki boldog!

Mostanában attól vagyunk idegroncsok hogy nem tudunk a gyereknek ágyat venni! Egyszerűen nem telik rá.

Lapos a kapcsolatunk mert nem tudunk elmenni úgy megenni 1fagyit sem hogy ne kelljen meggondolni. Így inkább csak a gyerek kap. Mozi? Színház? Akár egy strand,nekünk a legnagyobb luxus! Mindenhez pénz kell,csoda hogy lapos a kapcsolat??? Most lehet nekem írni hogy nem kell mindenhez pénz,de ha csak sétálni megyünk a gyerekkel akkor is folyton kattog az agyunk.

Szeretjük egymást de nagyon feszültek vagyunk,próbálunk egyről a kettőre jutni,nagyon nehéz. Ezért is megy külföldre.

Én csak azt várom hogy a távolság miatt kicsit lehiggadunk,és átgondoljuk a dolgokat. Abban szinte biztos vagyok,ahogy (remélem)jobbra fordul az anyagi helyzetünk megváltozik a kapcsolatunk!

2012. júl. 3. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!