Mit tegyek? Hogyan verjem ki a fejemből?
A felejtés megy magától is, ha nem találkoztok, ha eszedbejut, eltereled a gondolataid, magaddal foglalkozol, és ha keres, te inkább megkéred, hogy hanyagoljon. Az adjon erőt, hogy te sem lennél a barátnője helyében, illetve, hogy mégis milyen fiú az, aki a barátnőjét csalja. Lehet, hogy a szíved hozzá húz, de mindig az eszedre hallgass, úy legalább tiszta a lelkiismereted, és sokkal hamarabb elfelejted, mintha újra és újra kapcsolatbalépnél vele.
A tartás annyi emberből hiányzik, ez egy tökéletes 'tanulmányi kirándulás' lesz, megtanulhatod, hogyan mondj nemet, stb. Mindenképp hasznodra válik.
Köszönöm és tudom, hogy nem reménykedhetek.. csak olyan nehéz.. :( De nem hiszem hogy mindig hallgassak az eszemre.
Jól csak a szívével lát az ember. Nem vagyok gerinctelen, csak tanácstalan.
"Jól csak a szívével lát az ember."
Ez azért nem teljesen erre utal, ne keverd össze.
Ha jó emberről van szó, akkor a szíved mellett az eszed is akarja. Ha valamit nem akar az eszed, annak oka van, mint például, hogy a szerelmed egy csalfa hímringyó(lásd: mostani helyzet), vagy részeges állat, felelőtlen hülye, hazug s.ggfej. Beléjük is tud szerelmes lenni az ember, de hosszútávon nem lehet mellette boldog. Ilyenkor az észre kell hallgatni, összeszorítani a fogakat, és azt mondani: ennél én többet érdemlek. Olyan ez, mint a védőoltás: csak az elején fáj, de sokkal kevesebb fájdalommal jár, mint egy esetleges betegség a későbbiekben. :)
A szerelem önmagában nem elég, ezt jól jegyezd meg, hisz láthatod: most is csak megnehezíti a dolgod. Olyat keress, akit ésszel és szívvel egyaránt akarsz, abból nem lesz gond ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!