Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogyan verjem ki...

Mit tegyek? Hogyan verjem ki a fejemből?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel ismerjük egymást egy ideje, de nem tűnt fel neki, hogy oda vagyok érte. Aztán egy bulin nemrég kavartunk. Csókolóztunk, táncoltunk és másnap beszélgettünk is chaten, ami szép és jó. Csak egy a bökkenő, hogy van barátnője. Kérlek segítsetek, hogyan felejtsem el?
2012. júl. 2. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz könnyű, főleg ha beleszerettél. Erre nincs módszer, csak az időben lehet bízni. Nekem már több mint 1,5 éve tart, szóval.... mindenesetre hajrá!
2012. júl. 2. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Hát a felejtés nem könnyű és csak az idő segíthet, de próbálj arra gondolni, hogy ez a fiú nem komoly és valószínűleg ha te lennél a párja akkor a te hátad mögött is ezeket csinálná. Így talán könnyebb, hogy nem azt képzeled el milyen jó lenne ha otthagyná érted a barátnőjét..
2012. júl. 2. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:

A felejtés megy magától is, ha nem találkoztok, ha eszedbejut, eltereled a gondolataid, magaddal foglalkozol, és ha keres, te inkább megkéred, hogy hanyagoljon. Az adjon erőt, hogy te sem lennél a barátnője helyében, illetve, hogy mégis milyen fiú az, aki a barátnőjét csalja. Lehet, hogy a szíved hozzá húz, de mindig az eszedre hallgass, úy legalább tiszta a lelkiismereted, és sokkal hamarabb elfelejted, mintha újra és újra kapcsolatbalépnél vele.

A tartás annyi emberből hiányzik, ez egy tökéletes 'tanulmányi kirándulás' lesz, megtanulhatod, hogyan mondj nemet, stb. Mindenképp hasznodra válik.

2012. júl. 2. 20:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm és tudom, hogy nem reménykedhetek.. csak olyan nehéz.. :( De nem hiszem hogy mindig hallgassak az eszemre.

Jól csak a szívével lát az ember. Nem vagyok gerinctelen, csak tanácstalan.

2012. júl. 2. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:

"Jól csak a szívével lát az ember."

Ez azért nem teljesen erre utal, ne keverd össze.

Ha jó emberről van szó, akkor a szíved mellett az eszed is akarja. Ha valamit nem akar az eszed, annak oka van, mint például, hogy a szerelmed egy csalfa hímringyó(lásd: mostani helyzet), vagy részeges állat, felelőtlen hülye, hazug s.ggfej. Beléjük is tud szerelmes lenni az ember, de hosszútávon nem lehet mellette boldog. Ilyenkor az észre kell hallgatni, összeszorítani a fogakat, és azt mondani: ennél én többet érdemlek. Olyan ez, mint a védőoltás: csak az elején fáj, de sokkal kevesebb fájdalommal jár, mint egy esetleges betegség a későbbiekben. :)

A szerelem önmagában nem elég, ezt jól jegyezd meg, hisz láthatod: most is csak megnehezíti a dolgod. Olyat keress, akit ésszel és szívvel egyaránt akarsz, abból nem lesz gond ;)

2012. júl. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!