Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragos szomszédok egy kutya...

Haragos szomszédok egy kutya miatt. Elviselhetetlen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
rendszeresen kiszoktam a labrador kutyámat vinni sétálni. a szomszéd utcákba. tele van az utca kutyákkal, mindig hngos ugatás hallatszik. az egyik kert tulajdonosa közvetlen a keritése mellé kötötte a kutyáját. én meg a legtöbbet ottt szoktam eljárni a kutyummal. ez a kutya mivel terrier, fojton ugat. és a gazdija többször kiszolt hogy ne vigyem arra a kutyámat. de máshol nem tom vinni. mert őelőtte is elkell menni h a házunkhoz érjek. mit csináljak? meg sem halljam amit mond? vagy aázatosan engedelmeskedjek? ami nem következhet be
2009. júl. 9. 13:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg a kedves szomszédnak, hogy a kutya dolga az, hogy ugasson, ezzel jelez, ha zavarja, ne tartson kutyát.

Vagy egyszerűen csak ne foglalkozz vele.

2009. júl. 9. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!