Mit csináljak azzal a fiúval aki tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem de nem tudom mit csináljak mert amikor felelsz vagy merszeztünk felsorolt három lányt aki tetszik neki sorendbe és én is benne voltam én voltam a második aki tetszik neki de a másik lány aki szerintem jobban tetszik neki az okos , jó fej , vicces egy kicsit alacsony meg minden , barna bőrű ( nem néger ) . Vele a fiú jól elvan , jó velem is néha jól elvan . mert amikor nekem is kellet felsorolnom 3 fiút akkor én is ugyan ezt mondtam , hogy ő a második . De hazudtam , hogy ne higgye azt , hogy halálosan szerelmes vagyok belé . hülye voltam ? És ő csak azért mondta , hogy én vagyok a második akibe bele van esve , hogy ne nézzem hülyének ???2012. júl. 2. 14:07
2/9 A kérdező kommentje:
?
2012. júl. 2. 16:00
3/9 anonim válasza:
Velem ugyanez a helyzet, csak én nem neveztem meg őket. Igazából nem is három, csak az az egy tetszik, de már szerintem azt hiszi, hogy más tetszik nekem (direkt csináltam, hogy ne tudja hogy tetszik (valami miatt)), most meg szomorkodhatok...Pedig úgy tetszik. Legszívesebben odamennék hozzá, dehát nem lehet, mert ugye más tetszik elvileg :( Meg szerintem már neki is más tetszik (illetve biztos, de azon kívül még valaki :(). Olyan jó lenne mondani neki, hogy engem nem érdekel más, dehát : 1. nem lehet valami miatt 2. ahhoz túl gátlásos vagyok 3. nő vagyok (mindig úgy voltam vele, hogy a férfi jöjjön oda) 4. szerintem haragszik is valami miatt. Na ha a te kérdésed nem értették, akkor az enyémet...:)
4/9 anonim válasza:
Ja és az a rossz, hogy már látni se fogom úgy néz ki, szóval lehet hogy meghalok :(
5/9 anonim válasza:
És még azt is hozzátenném, hogy a legrosszabb az egészben az, hogy előtte sokáig nem tetszett senki, mert lefoglaltak a pofonok, amiket az élettől kaptam, aztán ő meg nagyon megtetszett, és mostmeg ez van :(. Úgy félek, hogy nem fog tetszeni már senki. Szerintem amíg lehet mondd meg neki, max. kinevet (de nem valószínű).
6/9 A kérdező kommentje:
de nem merem elmondani neki ! :'(
2012. júl. 3. 19:53
7/9 anonim válasza:
én se, de már amúgy se lesz rá alkalom, úgyhogy mindegy :(
8/9 A kérdező kommentje:
akkor mit csináljak ?? :O
2012. júl. 4. 18:15
9/9 anonim válasza:
Mondd meg neki amíg lehet. Nekem más okom is van, ami miatt nem mondanám meg neki, azt most itt nem részletezném. Viszont ha a te helyedben lennék nem húznám az időt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!