Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni? Valami...

Mit tudnék csinálni? Valami jó ötlet? Fiatal anyuka kér segítséget! (Csak normális válaszokat kérek! )

Figyelt kérdés

A rövid történetem:

Terhes maradtam fogamzásgátló mellett(18 éves vagyok a férjem 24.).

Amikor nem jött meg sokszor rágtuk át ezt a témát, ő akkor azt mondta, hogy örülne egy babának és én is azon a véleményen voltam, hogy ha úgy alakul, megtartanám/megtartanánk.

Megcsináltam a tesztet azon a bizonyos napon, + lett. Anyukám nem volt épp a legboldogabb, de támogatott.

A párom majd kiugrott a bőréből, anyósék nagyon nem örültek, apukám szintén nem, de akkor még vele nem tartottam a kapcsolatot(azóta viszont már nagyon jó lett a viszonyunk)..

Mi eldöntöttük, hogy megtartjuk, 2 hét múlva megkérte a kezem, 17 hetes voltam amikor összeházasodtunk. Amíg nem látszott a pocakom imádott, de ahogy elkezdtem hízni, nőtt a pocim úgy érzem teher vagyok a számára.

Amióta viszont megszületett már lassan köszönni sem köszön nekem, de a gyerekkel is alig van. Addig jó apa és férj amíg "dicsekedni kell"(pl. ha megyünk valahová..)

Minden nap sírva alszom el, olyan dolgokat mond nekem, mert ha hozzám szól is csak bántani tud. Akármit csinálok nem jó, ha este vasalok az a baj, ha délelőtt az a baj, ha 10 percet késik a kaja, az a baj(ugye gyerek mellett nem egyszerű)..

Kérdeztem tőle, hogy miért van ez, de szerinte csak hisztis vagyok.

Ha neki kell valami nekem azonnal ugrani kell, sőt, mindenre rá kell bólintanom, de ha én kérek egy nadrágot vagy esetleg egy felsőt akkor sosincs rá keret, de még a fiára sincs.(5 hónapos a fiam, hosszú kismamanadrágba járok!)

Egyszer már összepakoltam, mert már nem bírtam elviselni amiket hozzám vágott, akkor sírva könyörgött, hogy ne hagyjuk el, mert szeret.

Nem tudom mi lenne a jobb megoldás.. Nagyon szeretnék elmenni, de néznem kell a fiamat is aki viszont imádná az apját és érte bármire képes vagyok!

Ha jó napja van kapok egy puszit, de ha nincs akkor úgy beszél velem, mintha a cselédje lennék.

Nem tudom mit kellene tennem. Anyukám külföldön dolgozik, szívem szerint hozzá mennék ki, de a gyerek miatt nem hagyhatom el az országot. Ráadásul félek, hogy ha elválnánk elvennék a fiam, mert ugye nincs jövedelmem, már pedig őt SOHA nem adom!

Valami ötlet?

Tudom, fogok kapni hideget meleget, de azt is tudom, hogy életem legszebb és legjobb "hibája", hogy megszültem a fiam!

2012. júl. 2. 08:51
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
7%
Semmi nem felel meg neked amit csinál. Illetve szerinted semmit nem csinál. Akkor minek vagy vele??? Hajrá, hagyd el
2012. júl. 12. 10:41
 32/39 A kérdező kommentje:

Igen is megfelelne, ha nem csak a lovaival foglalkozna, meg a földjeivel. CSALÁDJA VAN, csak ezt ő nem veszi komolyan.

De nem fogok Veled vitatkozni, mert amíg nem vagy a helyzetemben fogalmad sincs róla mennyit szenvedek azért, amiért SEMMIT nem jelentünk neki! Tudom, lépni kéne, de nem könnyű, ha az ember SZERETI a párját!

2012. júl. 12. 10:43
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

meg hát csak a gyerek apja...ilyenkor az ember hosszan mérlegel, döntést hoz......és egy apa ne undorodjon már attól, hogy a fia popsiját be kell krémezni stb..........komolyan ez gáz!!! egy apa ugyanúgy fürdesse, etesse meg a kicsit...játsszon vele...tegye tisztába stbstb....lehet h előttem jó példa áll...de az én apukám a hajunk fésülésétől kezdve az etetésen át a tisztába rakásig mindent megcsinált! és imádta!!! szerintem nem normális dolog, ha az apa szinte semmit nem foglalkozik a gyerekével, csak mert csecsemő és nem tud mit kezdeni vele...

23L

2012. júl. 13. 08:48
 34/39 A kérdező kommentje:

Ma 08:48, ez nálunk is így volt, lehet, hogy ezért bánt ennyire...

Bár az én fejemen nem volt mit fésüljön, 1,5 évesen kezdett nőni a hajam:D

2012. júl. 13. 13:55
 35/39 anonim ***** válasza:
85%

nekünk is később fésülte csak a hajunkat:D ovisan mikor mamám vagy anyum nem tudta vmi oknál fogva megcsinálni...bár általában mamám csinálta mindig a frizuránkat mert a szüleim dolgoztak már akkor:) de ha mégse volt velünk mamám és anyu dolgozott apu mindig probálkozott még ha gagyi is lett:) de mondom...nekem ez a természetes! velem rengeteget foglalkozott apukám és és mindent megcsinált nekünk amit anyu is vagy mamám!

23L

2012. júl. 14. 20:20
 36/39 anonim ***** válasza:
70%

Sajnos azt kell h mondjam ritka bunko ferjed van! Az en ferjem az elso naptol fogva kicserelte a pelenkat meg a kakisat is, a napi furdetesben reszt vett. SOT allando vita volt ki csinalja, mert en ugy ereztme minden az en dolgom. Egyetlen egy dolgot nem csinalt meg h ejszakazott mellette. de ez ertheto is ment dolgozni, en nem es amugyis affele ejszakai bagoly vagyok. Amikor megkezdtuk a hozzataplalast kislanyomat etette is, sot jatszik vele. Mivel tanar o kap szunetet tobbszor, es viszi a kislanyunat midnehova amig en munkaban vagyok.

Tehat nem minden ferfi olyan amilyen a kerdezo ferje.

Egyebkent mikor a kicsi nalunk orditott ejjel, akkor en felvettem rogton es egyutt csinaltuk a kajat, megtanultam csak az egy kezemet hasznalni, mig a masikkal tartottam. Igaz nekunk kulon elektromos sterilizalo volt, tehat nem foztem a cumit es a sterlizaloban 24 oran keresztul steril marad az uveg, tehat lefekves elott elokeszitettem dolgokat, forro viz elokeszitve a termosztban, felforralt de mar lehutott viz egy kulon uvegben igy eleh gyorsan el tudtam kesziteni a tapit es ment egy kezzel is. Kesobb mikor mar ulni tudott felultettem a konyha talalora es egyutt csinaltuk a tapit.

2012. júl. 18. 08:29
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Rajtad áll, hogy meddig bírod ezt elviselni, de előbb vagy utóbb úgyis válás lesz a vége, addig meg csak vesztegeted vele az idődet. Nem normális, ahogy a párod viselkedik, ő valahol megrekedt a tini korban, szeretné élvezni a szabadságot, bulizni, és nem vállalni semmiért a felelősséget. Te jó döntést hoztál, hogy megtartottad a babát, ezt soha nem fogod megbánni, és meg kell mondjam, sokkal jobbat érdemelsz, mint a jelenlegi férjed, és meg is fogod találni az igazit, csak higgy benne. Ha elváltok, a gyereket Neked ítélik mindenképpen. Talán az lenne a legjobb megoldás, ha Németországba költöznél anyukádhoz. Ott jobbak a kilátások is. A gyermekednek is jobb esélyei lehetnek az életben. Beszélgess el a pároddal, aztán ha nincs változás, gondold meg a továbblépést.
2012. júl. 18. 16:16
 38/39 anonim ***** válasza:
85%
Elhagytad a férjed? Remélem rendbe jött az életed! :)
2013. ápr. 30. 17:38
 39/39 A kérdező kommentje:

Igen, minden megoldódott!

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek még egyszer!:)

2013. máj. 12. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!