Hogyan lehetne kamatoztatni relatívan gyorsan 500 000Ft ot? Nem banki elhelyezésre vagy lekötésre gondolok! Bármilyen befektetés vagy bármi ami jó ötlet! Normális választ kérek!
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 02:39
1/4 A kérdező kommentje:
kockázatot merek vállalni érte lehet nagyobb kisebb is!
2011. dec. 2. 18:18
2/4 anonim válasza:
Annyit még hozzá tennék, hogy ha devizatőzsdében gondolkozol akkor lehet automatizálva is, azaz forex robotokkal, ahol ráteszed a neked megfelelő automata rendszert a számládra és az kereskedik a beprogramozott stratégia szerint. De erről is van szó az oldalon amit az előbb megadtam.
Vannak menedzselt számlák is ahol odaadod a pénzed a brókereknek és ők kereskednek a számlán helyetted, de ezt nem ajánlom mert elbukhatják, ellophatják, stb... Akkor már csináld magad, vagy úgy, hogy megtanulsz egy stratégiát vagy robotozol.
3/4 anonim válasza:
végtelenpénz - blog a "blogspot"on. Ott talán megtalálod a választ... ;-)
4/4 anonim válasza:
Én is a FOREX-ezést ajánlom. Teljesen kezdőként vágtam bele, 1-2 hétig csak tanulmányoztam, hogyan működik, le lehet tölteni DEMO számlákat is, amiken kísérletezhetsz virtuális pénzzel. Nagy kockázat, de nagyon sokat lehet vele nyerni, ha jól csinálod. A robotok biztosabbak, érdemes befektetni rájuk. Persze csak akkor vágj bele, ha nem dől össze a ház akkor sem, ha elbukod az összeset. Én néhány nap alatt kerestem 300 EUR-t, de aztán volt olyan is, hogy elbuktam 200-at. Összességében, ha valaki ügyes, és van érzéke hozzá, hónapok alatt megduplázhatja a pénzét. Ezt semelyik más befektetéssel nem tudod elérni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!