Hogyan szokott becézgetni titeket Édesanyátok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 22:05
31/38 anonim válasza:
Husom. :) Ha meg ideges, akkor kimondja a teljes nevemet. Olyankor össze tudnám fosni magamat....néha azt várom mikor fog tüzet okádni. De imádom! :)
32/38 anonim válasza:
(MIÉRT KELL LEPONTOZNI A VÁLASZOKAT???)
Anya: Nyuszi
Apa: Buba (ez egy régebbi becenév- Apukám már meghalt)
16/l
33/38 anonim válasza:
9-es vagyok.
A kérdés az volt hogy "Hogyan szokott becézgetni titeket Édesanyátok?",én meg írtam hogy "sehogy"! Akkor miért is lettem lepontozva?????
Egyébként több 100km-re lakom már az anyukámtól 33éves vagyok ezért nem becézget!
De amíg otthon laktam akkor is csak a nevemet mondta különböző formákban. Apukám hívott bogárkának(régen meghalt),mert nagyon sötét szinte fekete szemem van.
34/38 anonim válasza:
Kicsikém, Drágikám, régebben Niksa, vagy Nikkendráj- a nevemből. :)
Apa meg Cicuskám, Cicukám, Cic-mic, Kicsikém, Cicmiric, ilyenek. :)
23N
36/38 anonim válasza:
apám mindennek hív :D kakudi madár, kicsi, dagi (holott vékony vagyok :D), Bogsy (Boglárkából), nokedli stb. :D
37/38 anonim válasza:
anyámat azért nem mondtam, mert már meghalt mielőtt vki beszól, hogy nem az votl a kérdés
38/38 anonim válasza:
Anyu,: mucikám, Florci, Florcika, malacka, amúgy nem a sulyomra céloz mert kb 51 kiló vagyok.:DD Apu általában: Huginak hív mert van 2 bátyám és ők ugye mindenhol hugi-nak szólitanak szóval nem is használják a nevem :D Az egyik mamám Virágoskertem-nek hív meg kicsi-nek. a másik mamám pedig husikám-nak és Florciká-nak :DD 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!