Most komolyan, szerintetek ez normális, hogy anyukám nem engedi?
Milyen borotvát használsz? Én is utáltam és folyton megvágtam magam, de utána beruháztam egy tartósabb darabba (Wilkinson Sword) aminek cserélhető a pengéje. Na, azzal nagyon ritkán vágom meg magam, és nem pattogok egyáltalán ki tőle, de persze fontos hogy érzékeny bőrre való borotvahabot vagy tusfürdőt használj (lábra jobb a hab).
A krém nem tesz jót a bőrödnek a vegyszerek miatt ami benne van, és rövid szőrt nem is visz le rendesen, eléggé meg kell hozzá növeszteni, ami meg már szerintem igénytelen ha nyár van és mutogatod a lábad. Gyanta szintúgy, hónaljon a félcentis szőr már azért nem túl mutatós pedig annál rövidebbet nem szed le a gyanta.
Te tudod persze, én csak személyes tapasztalatomat osztottam meg, szerintem érdemes egy normális borotvával is próbálni nem csak eldobhatóval meg párszáz forintossal :)
Én a helyedben gyűjtenék egy epilátorra.
Kéthetente leszeded a szőrt, és kész is.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!