Mit gondolsz az ilyen szülőkről? Vagy ezek a "szólások" jogosak a gyerek felé?
Az olyanokra értem, akik a gyerek fejéhez vágják (akár KIS dologért, vagy akár CSAK méregből), hogy "örülj neki, hogy eltartalak" "örülj neki hogy a pénzemből tanulhatsz"
A súlyos dolgoknál még megértem, vagy annál, ha a gyerek már 26 éves és nem keres munkát.
De pl 20 éves kor alatt....
Mit gondoltok az ilyen szülőkről?
"én rendszeresen emlékeztetem a szüleim hogy ők hoztak világra, az ő KÖTELESSÉGÜK eltartani, és mindent megvenni nekem. ennyi puszcsá"
És téged nem vernek ezért szájba? Mert én adnék párat a gyerekemnek, ha így beszélne.
Eltartani kötelesek a szülők, erre törvényileg vannak kötelezve, de marhára el vagy tévedve, ha azt hiszed, ebbe beletartozik az is, hogy kötelesek mindent megvenni. Az alapellátást kell megadniuk: kaja, fedél a fejed fölé, annyi ruha, hogy ne pucéran mászkálj és a tankönyveid.
Nem Nike cipő, converse, meg Iphone és a többi szarság. Még akkor sem mehetnél sehova reklamálni, ha se telefonod, se neted nem lenne és egy váltás olcsó kínai göncöd lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!