Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az ilyen szülőkrő...

Mit gondolsz az ilyen szülőkről? Vagy ezek a "szólások" jogosak a gyerek felé?

Figyelt kérdés

Az olyanokra értem, akik a gyerek fejéhez vágják (akár KIS dologért, vagy akár CSAK méregből), hogy "örülj neki, hogy eltartalak" "örülj neki hogy a pénzemből tanulhatsz"

A súlyos dolgoknál még megértem, vagy annál, ha a gyerek már 26 éves és nem keres munkát.

De pl 20 éves kor alatt....

Mit gondoltok az ilyen szülőkről?

2012. júl. 1. 18:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
66%
Anya is mindig ezt csinálja,hogy most vettem neked 3000 ftért pólót. És bárit vesz hetekig hallgatom,hogy vettem neked ezt meg azt... Nem sok mindent kapok és azt is megbecsülöm de most kitalálta,hogy vesz nekem egy kamerát és nem hiszi el,hogy nem kell mert nem akarom ezt hallgatni,
2012. júl. 1. 18:41
 12/12 anonim ***** válasza:
73%

"én rendszeresen emlékeztetem a szüleim hogy ők hoztak világra, az ő KÖTELESSÉGÜK eltartani, és mindent megvenni nekem. ennyi puszcsá"

És téged nem vernek ezért szájba? Mert én adnék párat a gyerekemnek, ha így beszélne.

Eltartani kötelesek a szülők, erre törvényileg vannak kötelezve, de marhára el vagy tévedve, ha azt hiszed, ebbe beletartozik az is, hogy kötelesek mindent megvenni. Az alapellátást kell megadniuk: kaja, fedél a fejed fölé, annyi ruha, hogy ne pucéran mászkálj és a tankönyveid.

Nem Nike cipő, converse, meg Iphone és a többi szarság. Még akkor sem mehetnél sehova reklamálni, ha se telefonod, se neted nem lenne és egy váltás olcsó kínai göncöd lenne.

2012. júl. 1. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!