Van Magyarországon valami zárda, ahová bevonulhatnék, annak ellenére, hogy nem hiszek kifejezetten istenben?
Köszönöm a válaszokat!
Utolsónak: Azért a katonaság szerintem elég durva megoldás, nem hiszem, hogy túl jó ötlet lenne... :S
"Én megfogadnám szívesen, hogy nem megyek férjhez soha, meg ilyenek, a programokon is részt vennék akár"
19 évesen azt nem tudhatod, hogy fogsz érezni 30 évesen....Vannak szekták is. Volt erről szó már itt a gyk-n. Ha ilyeneket írsz, hamar megtalálnak. De egyet sose felejts el: "Ingyen ebéd márpedig nincsen"!
Kedves kérdező!
Kalocsán, Tökölön és Márianosztrán női börtönök vannak. Csak megsúgom.
Olvasd el ezt: [link]
Mivel a környéken lakom őket nagyjából ismerem. Annyit tudok mondani, hogy hatalmas elkötelezettség és hivatástudat kell ehhez az élethez. A linkelt oldalon hirdetnek éppen egy lelkigyakorlatot. Talán menj el, hátha jobban fogod érezni, hogy kell-e ez neked!
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt!
És arra, hogy ha megnyerném az ötöslottót, akkor boldog lennék: Nekem rohadtul nem kell a pénz, nem kell semmimi, miért lenne tőle jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!