Van Magyarországon valami zárda, ahová bevonulhatnék, annak ellenére, hogy nem hiszek kifejezetten istenben?
lány vagyok mellesleg (19)
Én is vágyok tanulni, rengeteg mindent szeretnék, de úgy, hogy azt aztán mások javára fordíthassam
Egy zárdában sem fognak úgy eltartani teljesen ingyen, hogy nem hiszel abban, amiben ők és nem veszel részt azokban a programokban amikben ők, aztán pedig x idő elteltével nem teszel fogadalmat, hogy te istennek szenteled az életedet, nem házasodsz, nem vállalsz gyereket, stb stb.
Én megértem, hogy valami gondod van, de mély elkötelezettség nélkül ez azért elég durva döntés lenne nem gondolod?
Inkább igyekezz valami más elfoglaltságot keresni. Keresd fel a helyi árvaházat, beteg gyerekekkel foglalkozó intézetet, idős otthonokat, esetleg kórházakat és érdeklődj, hogy nincs-e szükségük önkéntesre. Lehet, hogy pár helyről elhajtanak de ha nyitott vagy, járnál rendszeresen és megbízható, akkor valahol biztos hogy szükség lesz a segítségedre, akár csak arra, hogy beszélgess a bentlévőkkel/bentlakókkal. Ha budapesti vagy, akkor van is a kórházlátogatóknak egy szervezete, neten megtalálod. Szerintem ez egy nagyon jó dolog és másokkal törődsz, másoknak segítesz, nem pedig csak magaddal vagy elfoglalva, ugyanakkor még sem adod olyanra a fejed, amire nem is vágysz igazán!
Köszi a válaszokat!
Én megfogadnám szívesen, hogy nem megyek férjhez soha, meg ilyenek, a programokon is részt vennék akár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!