Mit gondolsz egy 34 éves nő és egy 24 éves férfi kapcsolatáról?
Ez is egy örök kérdés. Mindig nagy port kavarnak a korkülönbséges kérdések. Ha jól érzitek magatokat együtt,akkor hajrá :)
Oké, elolvasod az itt kapott válaszokat, némelyik kicsit rosszul fog esni, de úgyis ti döntetek! ez nem fogja befolyásolni a kapcsolatotokat, mert aki itt le is szólt titeket,ha szembe is jönne az utcán nem fog odaszólni. Sok sikert! :)
Igen utolsó.
Legalább együtt élhetik le az életüket.
Míg ha a pasi idősebb 10 évvel, a statisztikák szerint a feleségre 20 év özvegység vár (ha nem házasodik újra).
Az, hogy nem leszel özvegy ;)
Pont jó, de a pasi lehet hogy csak kihasznál.
Érdekes, hogy fordított esetet, amikor a férfi a jóval idősebb, gusztustalannak tartják, meg hogy a fiatalabb nő csak a pénz miatt van vele, aki pedig melléjük áll, vagy védi őket az kapja a mínusz pontokat. De ha a nő az idősebb, az már rendben van, ekkor az kapja a mínuszokat, aki olyat mer írni, hogy nem sikerülhet, meg hogy csak a szexről van szó.
A kiírt kérdésem csak teoretikus volt. Kíváncsi voltam és bejött a tippem, sok részrehajló nő látogatja ezt az oldalt ezek szerint (utálják azokat azt, ha egy férfi sokkal fiatalabb nővel kezd, de nekik persze szabad a fiatal férfiakat kergetni). Ennyit arról, hogy melyik nem a gusztustalanabb.
A #25-ös és a már nem tudom hányas vagyok.
Tévedsz kedves kérdező.
Én is csak elméletben írtam. Nekem nem kellene jóval fiatalabb pasi, de jóval idősebb sem. Nálam a +/- 5 év játszik.
25: De "szeretem" az ilyen nagyon okos, tévedhetetlen nőket, akik azt hiszik, hogy csak az ő véleményük a szent és (s)érthetetlen.
Amit leírtam, az nem tévedés kérdése, hanem tény. Sajnálom, de így van, ez nem az én véleményem, hanem a többi emberé.
Olvassátok el a hasonló témájú kérdéseket. Azt fogjátok látni, hogy ha a férfi idősebb, akkor megvetik leszólják, ha a nő, akkor az teljesen ok.
Hogy miért van ez? Megint csak a női önzőség és ego (amit persze nem ismernek el a nők, egoistának a férfiakat tartják), mert egy nő mindent megtehet. Ha vele egy sokkal fiatalabb fiú kezd, az biztos, hogy szerelemből teszi, de ha már a férfi az idősebb, akkor csúnya cukrosbácsi, akiért biztos, hogy csak a pénze miatt van a fiatalabb nő.
Ugyanolyan korúak is lehetnek csak érdekből együtt, nem kell ahhoz nagy korkülönbség.
24:ezt meg is tudnád indokolni? Gyanítom, hogy nem.
Ugyanannyi esély van arra, hogy egy idősebb nő a pénzéért kell a fiatalabb fiúnak, mint arra, hogy egy idősebb férfi a jó egzisztenciája miatt egy fiatalabb lánynak.
Ugyanakkor arra is megvan az esély mindkét esetben, hogy szeretik egymást, vagy az elején még csak tetszenek egymásnak.
25: Az igaz, hogy a férfiak várható élettartama jelentősen elmarad a nőkétől, de ez leginkább a fizikai dolgozókra érvényes (lehet statisztikákat találni erről).
Történhet végzetes baleset, betegség is mindkét nemnél, ez árnyalhatja az élettartam teóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!