Mit gondolsz egy 34 éves nő és egy 24 éves férfi kapcsolatáról?
Semmit.
#10: Öregedő nő a nénikéd térdkalácsa, az!
Pár hónappal ezelött még abszurdnak tartottam volna a dolgot, holott mindig is vonzottak az érettebb Nök és nem pusztán a külsö miatt.
Én magam is megismertem egy Nálam 15 évvel idösebb Nöt. Ö most 38, 2 gyereke van, házas, kicsit husi, gyönyörü arca, de mégis a jelleme az ami magával ragadó.
Kivételesen jó ember és ha nem lenne gyereke, nem lenne házas, akkor gondolkodás nélkül hajtanék rá.
A korosztályom beli lányok nagy többségét csak a külsöségek, a csillogás érdekli és persze sokan mondják, hogy a belsö értékek is számítanak, szerintem ez már már mellékessé válik.
Egyszóval, nem érzem kivetnivalónak, inkább gratulálok.
Egy biztos. Olyan kapcsolatot, ahol a férfi idösebb, akár 20 évvel is, sokkal könnyebben elfogadnak.
23/F
Sok a 10 év. Én már nem kezdenék ki nálam 10 évvel idősebbel.
20L
Ha úgy írtad volna ki a kérdést, 34 éves férfi és 24 éves nő, akkor szerintem sokkal többen elfogadták volna. :)
Szerintem 10 év ebben az életszakaszban egyáltalán nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!