Szeretnék felnőtt életet élni. De hogyan?
Próbálj meg érdeklődni valami iránt amihez ki kell mozdulni (Fitness, zumba, idegen nyelv...), ott új ismerősökre tehetsz szert.
Ha van barátnőd könyebben ki tudsz mozdulni bárhová. Ha ismerkedsz ne szelektálj, aki nem felelne meg párnak semmiképp ismerősnek, havernak az is jó lehet és az ő baráti körében már találhatsz megfelelőt is.
Neten is haverkodhatsz, sokan írják hogy "ciki", de nekik van 100 fős haveri körük...
első: keress munkát. a pasik az olyan lányokat kedvelik jobban, akik önállóak, megállnak a maguk lábán.
netes társkereső, bulik, kirándulások, nyelvtanfolyamok. mindenhol akad legalább 1 olyan srác, akivel kialakulhat valami.
merrefelé laksz? ha városban, akkor könnyebb a dolgod.
"keress munkát. a pasik az olyan lányokat kedvelik jobban, akik önállóak, megállnak a maguk lábán."
Hát, én spec. szívesen pátyolgatom a nem annyira emancipált hölgyeket is...
Shaddark, itt a nagyszerű lehetőség! :D
én eddig csak olyan pasikkal futottam össze, akik szeretik az emancipált hölgyeket. sebaj, a lányoknak inkább előny, mint hátrány, ha van önálló egzisztenciájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!