Nem féltek a pénztelenségtől?
Én nagyon félek attól, hogy pénz nélkül maradok. Azért is, mert a családomnak nincsen megtakarítása, és tudom hogy még egy 2000 ft-os telefonszámlát sem fizetnének ki helyettem, pedig megtehetnék, de előbb kéne eladnom még a tv-met is, mert nem támogatnánk egy ft-tal sem.
Nem féltek hogy pénz nélkül maradtok?
Pl elveszítitek az állásotokat?
Én mindig is a megtakarításomból éltem. Amikor pedig dolgoztam minél többet megtakarítottam, hogy ha több hónapig nem lenne munkám, legyen pénzem, mert tudom hogy nem számíthatok senkire! De így nagyon rossz élni!! Még egy strandra sem merek normálisan elmenni, hogy ne azon gondolkozzak hogy mi van ha később az a 3000 ft jól jönne pl kajára?
Egyenlőre se barátom, se munkám, jelenleg szintén a megtakarított pénzemből élek.
Egyszer már jártam úgy, hogy az utolsó 20 ezresemet váltottam fel, és 1 héttel később már el is adtam a nagymamáméktól kapott ballagási pénzből vett aranynyakláncomat, hogy legyen pénzem a számlákra, kajára stb. Nagyon sajnálom a mai napig azt a nyakláncot, de akkor nem igazán volt más választásom.
CSak én vagyok ennyire pesszimista, és félek az élettől? De hát egyedül a nagy világban manapság.. :((
Az keserít el, hogy a szüleid nem támogatnak semmiben, pedig megtehetnék :(
Undorítónak találom az ilyen embereket.
De gondolj arra, ha majd ők szorulnak rád...akkor mondd nekik hogy sorry....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!