Névváltoztatás mennyibe kerül?
Tök mindegy, hogy hogy hivnak. A szüleid akkor is a szüleid maradnak!!
Nem a nevedet kell átirni, hanem a szüleidet lecserélni, amit persze nem lehet.
ne szoljátok le,lehet elég baja,ha már a nevét is le akarja tagadni
pontos árakat nem tudok,de ugyanannyi,mint ha elhagynád és uj kell,esetleg vmennyit kérhetnek azért a kérvényért amiben leirják,h névváltoztatást szeretnél
okmányirodában vagy okmányiroda honlapján biztos kell legyen ehhez vmi
22/L
Én már régen csináltam (visszavettem a magyarosítás előtti családnevünket).
Nem emlékszem pontosan, de megfizethető volt.
Megéri, utána jobban érzi magát az ember.
Köszönöm szépen a "kedves" hozzászólást az elején, de nem hat meg a gúnyolódásotok! Élőben nem tudtok energiát "elrabolni" az emberektől, hát akkor hajrá, nézz fel a netre, és ott szemétkedj? Csak nyugodtan...
A többieknek! Köszönöm a válaszokat!!!:)))
Mellesleg majd ha valaki átéli, milyen az ha a szüleit le kell tagadja, na akkor legyen nagy a képe!
Kedves kérdező!
Az én szüleimet is mindenki utálta, kitagadta, mert nem jószándékukból kerültek oda, ahova. Nekem az óvoda óta nem volt barátnőm. Mindenki kiközösitett, már le akartam tagadni a létezésem. Aztán saját erőből talpra álltak, új házat épitettek, mert a régit elárverezték és albérletbe laktak évekig. Én saját erőmből végeztem el a fősulit és most sok olyan ember keresi meg az irodámat, aki eddig csak gúnyolódott velem és kinevetett, hogy segitsek rajta, mert "nagyot esik a lépcső legfelső fokáról"! De mégsem hajt a bosszúvágy, mert mi értelme lenne.
Imádom a szüleimet, mert akkor sem hagytak magamra, amikor a lehető legmélyebbre süllyedtek.
Ja a 22:17-es válaszoló vagyok, aki a 07-08-án 22:12-ko az első választ irta!
Nyugodtan pontozzatok 0-ra, mert Nekem nem jelent semmit az itteni toplista.
Ez mind szép és jó, de ha valakinek erkölcsileg sok(k) az, hogy le akarom cserélni a nevem, akkor nem kell elolvasni....
A szüleim amióta ott laknak, ahol (vagy 25 éve), azóta úgy elcseszték a hírüket, és ezzel együtt a gyerekeét is, hogy nem kapunk munkát... nem állnak velünk szóba, és ha hiszitek, ha nem, ha beadom az önéletrajzom valahova, akkor bűbájosan behívnak, hogy persze van munka, lehet jönni, mikor élőben megkérdezik, hogy én nem xy gyereke vagyok, akkor hirtelen ez a válasz: ha lesz munka, majd értesítjük....
Úgyhogy engem senki ne oktasson ki, hogy még ennek ellenére is imádjam a szüleim....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!