A végtelenségig tudnád támogatni lelklileg munkanélküli párodat előzékenyen, kedvesen, ha már fél éve nem talál munkát és egyre nagyobb adósságot halmoznátok fel emiatt?
"Örülj neki, h neked van (még) állásod és nem haltok éhen, télen nem fagytok meg.
El kell döntened, h a pénzéért vagy önmagáért szereted őt."
Márpedig lassan az éhenhalás következik,mert így is hónapról,hónapra egyre jobban és jobban eladósodunk,már 450.000 Ft-al tartozunk a szüleimnek,az én fizetésem nem elég,minden hónapban egyre nagyobb a baj!
A szüleim tovább nem tudnak támogatni bennünket.
"Nem feltétlenül lusta az, aki sokáig nem talál semmit.
Én sem vakarom a seggem egész nap.
L/25"
Ha már két gyermekről van szó és házhitelről,akkor bizony akárhonnan is keríteni kelle gy állást,nem lehet az embernek a karjait széttárnia .
18-as vagyok.
Ne fizessétek a hitelt, vagy 1 hó rezsiszámlát, ha az éhenhalásról van szó. Menj el a családsegítőbe, önkormányzatba, el tudod intézni, h a gyerekeknek ne kelljen fizetni menzán. Húst egyetek sokat - még mindig abból jöttök ki a leggazdaságosabban, mert attól legalább jól laktok, abból nem kell annyit enni.
A párod intézze el a külföldi melót, ti pedig ha lehetséges költözzetek a szuleidhez, és a lakást add ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!