Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-éve vagyok házas, a férjem...

20-éve vagyok házas, a férjem még szeretkezés közben is a horgászat jár az eszébe, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 21:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%
Nem csúszik a kukaca a halacskaszagúba??:))))
2009. júl. 8. 22:19
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Orulj, hogy 20 ev utan meg hajlando szexelni.
2009. júl. 9. 09:24
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Tényleg nem értem, hogy honnan tudod, hogy a horgászat jár az eszében. Mondja közben, hogy "hát én ugyan nem fogtam semmit, de a Jóska... na azt láttad volna, mekkora potykát emelt ki. Hopp anyukám, most a jó oszt ne mozogj! :-)))"

Gondolom állandóan horgászni megyen.

Nekem apukám ilyen. Szinte nincs nap mióta nyugdíjas, hogy ne fogná a szerkót és ne menne a tóra.

De ő anyám elől menekül:-)))

2009. júl. 9. 13:10
 14/16 anonim ***** válasza:
59%
öltözz be halnak:) bocsi:)
2009. júl. 9. 17:51
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Hasznald ki a szitut a hazaselet feldobasara, es szexeljetek a toparton, horgaszas kozben!
2009. júl. 9. 17:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Neked is kell találnod valami hülye macsó hobbit, amibe belehülyülhetsz mint a férjed a horgászatba. Az új helyzet megfrissít megváltoztat újra érdekes lehetsz vagy találsz egy új pasit az új közegben. (A horgászat egyébként függőséget okoz).
2010. jún. 13. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!