20-éve vagyok házas, a férjem még szeretkezés közben is a horgászat jár az eszébe, mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 21:19
11/16 anonim válasza:
Nem csúszik a kukaca a halacskaszagúba??:))))
12/16 anonim válasza:
Orulj, hogy 20 ev utan meg hajlando szexelni.
13/16 anonim válasza:
Tényleg nem értem, hogy honnan tudod, hogy a horgászat jár az eszében. Mondja közben, hogy "hát én ugyan nem fogtam semmit, de a Jóska... na azt láttad volna, mekkora potykát emelt ki. Hopp anyukám, most a jó oszt ne mozogj! :-)))"
Gondolom állandóan horgászni megyen.
Nekem apukám ilyen. Szinte nincs nap mióta nyugdíjas, hogy ne fogná a szerkót és ne menne a tóra.
De ő anyám elől menekül:-)))
15/16 anonim válasza:
Hasznald ki a szitut a hazaselet feldobasara, es szexeljetek a toparton, horgaszas kozben!
16/16 anonim válasza:
Neked is kell találnod valami hülye macsó hobbit, amibe belehülyülhetsz mint a férjed a horgászatba. Az új helyzet megfrissít megváltoztat újra érdekes lehetsz vagy találsz egy új pasit az új közegben. (A horgászat egyébként függőséget okoz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!